Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.974
- 73.504
- 5.188
fenerin ceza alacağını hiç sanmıyorum. ts zaten yırttıfener ve trabzon kesinlikle ceza alacak
kacarı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin ceza alacağını hiç sanmıyorum. ts zaten yırttıfener ve trabzon kesinlikle ceza alacak
kacarı yok
Maalesef yapılan transferler ve gündemde olan isimlere bakarsak avrupada yine orta sahayı geçmeden geri geleceğiz gibi. Şampiyonlar ligine son katıldığımız senelerde hep zayıf kadrolarla gittik. Duygusal bakmayıp bir şekilde ederi kadar olmayan adamları postalamak lazım.
fener nasıl ceza almıyorfenerin ceza alacağını hiç sanmıyorum. ts zaten yırttı
Banega icin tum ahali kesin diyordunuz, medyasi da dahil olmak uzere. Derdim ahkam kesmek degil bu arada, yanlis anlamayin. Yazmayacaktim ama madem dillendi, seri koz getirin.
fener ve trabzon kesinlikle ceza alacak
kacarı yok
Banega icin tum ahali kesin diyordunuz, medyasi da dahil olmak uzere. Derdim ahkam kesmek degil bu arada, yanlis anlamayin. Yazmayacaktim ama madem dillendi, seri koz getirin.
duyum var mıBanega icin tum ahali kesin diyordunuz, medyasi da dahil olmak uzere. Derdim ahkam kesmek degil bu arada, yanlis anlamayin. Yazmayacaktim ama madem dillendi, seri koz getirin.
fener ceza alırsa asrın süprizi olur verecekleri en büyük ceza al-sat yaptırımını uzatmak olurfener nasıl ceza almıyor
ts yırtmadı karar ekime ertelendi
ikisi de ffp anlasmalarına uymadılar
bir katakulli donmezse ikisi de ceza alır
Aralarında tek defansif olan celil onun da fiziği ektedirbir suru isim geciyor atalay celil kapı
hicbiri mi formayı alamaz
Reis sen kimleri üfürmüştün.Banega icin tum ahali kesin diyordunuz, medyasi da dahil olmak uzere. Derdim ahkam kesmek degil bu arada, yanlis anlamayin. Yazmayacaktim ama madem dillendi, seri koz getirin.
Bizim gençler niye hep cüceAralarında tek defansif olan celil onun da fiziği ektedirEkli dosyayı görüntüle 50888