Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marda, maho topal gibi adamlar gelecegine dogan can davas ve cumhur yilmaztürk oynasin.

• Ulan kümeye oynayan takımın, bizdeki Sinan Gümüş kadar forma almış oyuncusunu 15-16M€ Avrupa’ya pazarlıyor.. Biz iki senedir sampiyon oluyoruz şampiyonlar liginde boy gösteriyoruz ama kodumun Diagnesini bir turlu elden çıkaramıyoruz.

• Abdurrahim Albayrak koyu Galatasaraylı olabilir keza Şükrü Hanedar da. Gel gelelim istesek de istemesek de yeterli değiller bu konularda. 4-5 tane manejerle çalışsak ha keza is bitiren bir yoneticimiz olsa bu işlerden sorumlu, yemin ederim Fatih Hoca uçururdu bu takımı. Bu kadar da iddialı konuşuyorum.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Maalesef yapılan transferler ve gündemde olan isimlere bakarsak avrupada yine orta sahayı geçmeden geri geleceğiz gibi. Şampiyonlar ligine son katıldığımız senelerde hep zayıf kadrolarla gittik. Duygusal bakmayıp bir şekilde ederi kadar olmayan adamları postalamak lazım.

ben zaten tam olarak ne zaman tam kadro ŞL yapabildiğimizi hatırlamıyorum.. Hep bir eksik vardır. Belki 2013-14 sezonunda belli bir kadro iskeleti vardı ama bu kez de Terim kaosu yaşandı. Birde 2012-13 sezonunun 2.yarısı iyiydi.

Onun dışında özellikle son 4-5 gidişimizde hep eksiklerle gittik. Lucescu dönemi de öyleydi. Gerets dönemi de öyleydi.

beyler aydinin dedigi gibi fatih hocanin bir bildigi vardir. getirin copleri

fener ve trabzon kesinlikle ceza alacak
kacarı yok

Fenerbahçe para cezası alacakmış. Bunun dışında ceza beklenmiyor.

Transferleri oyuncu satışından önce yaptılar ve şimdi de Eljif i Napoli ye 18 m euroya sattılar.

Bu yönetimden transferde hiçbir şey beklemiyorum artık.

Daha 2 ayımız var desin dursun Hasan Şaş.

bu sene Galatasaray muhabirleri de tam anlamıyla fiyasko. Doğru dürüst bir tane doğru haberleri yok.

bir suru isim geciyor atalay celil kapı
hicbiri mi formayı alamaz
Aralarında tek defansif olan celil onun da fiziği ektedir :D 165 defansif orta saha mı olur bari adamın uzamayacağı belliyse başka mevkiiye alsalarmış
50888

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt