Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper ve keramettin buralardadır sanırım önümüzdeki dönem bu duyum olaylarına katı bir ayar çekilmeli bence

haber getiren varsa gerekirse siz verin haberi burası kavga küfür yerıne dönünce en cok siz ugrasıyorsunuz

Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence
Bende böyle düşünüyorum artık açıkçası. Geçen yıldan beri hakem katliamlarına yönetimin tek ses etmemesi, bu sene fbnin limitleri kat ve kat aşmasına birşey dememeleri , transfer yapmamaları... Kendi şirketlerinin kimlerle ne ihaleler aldıklarına bakmak gerekir.

alper ve keramettin buralardadır sanırım önümüzdeki dönem bu duyum olaylarına katı bir ayar çekilmeli bence

haber getiren varsa gerekirse siz verin haberi burası kavga küfür yerıne dönünce en cok siz ugrasıyorsunuz
Valla geçen yıl Benhun'a o kadar laf edildi Özgür küsüyor diye.

Bu sene Benhun da yoktu.

Konuyla ilgili başka yorumum yok.

2-3 gün önce transfer öğrenmek için insanları şakşaklamayı hiç bir zaman doğru bulmadım.

Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence

Yok yav bunlar beceriksiz.3 senedir aynı şeyleri yaşıyoruz yaz kış.Seneye için spoiler vereyim, marcao satılır ve biz 3 ay stoper almak için uğraşırız.

Ya cok istiyorum 2012de semih ve emre colakta oldugu gibi 2 tane genci ilk.11e koysak😞 basarili olacaklar,inanıyorum

Hani marcao gibi genc oyuncular gelecekti....ivanov ve fransadan genc onlibero,bi de 8 numara gelsin mumkunati varsa

senin takip takmamanda onun degil, adaminki win win. sözlesme yapanlar sagolsun.

Falcao Babel ve Feghouliye önumuzde ki 2 sene içinde 30 milyon euro ödememiz lazım ve bu adamlar bitik.2 3 sene falan biz zor transfer yaparız.

Falcao Babel ve Feghouliye önumuzde ki 2 sene içinde 30 milyon euro ödememiz lazım ve bu adamlar bitik.2 3 sene falan biz zor transfer yaparız.

Kadro dışı bırakıp futbol kariyerlerini bitirmekle tehdit edeceksin ve gitmelerini umacaksın. Oynatıp kazanmaya çalışmak beyhude.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt