- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Feghouliyi 4-5 mac yedege atip,kereme veya ali yavuza sans vermekte bi mesaj olur.hoca cok gec kaldi bu konuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saç ektirsinlerFeghouliye mobing uygulasin hoca 2019daki gibi.2 ay kaybolsun ortadan,belki adam olur dondugunde
Ekli dosyayı görüntüle 97297
Baslangicta buydu. Suc Bende arkadaslar özgürü Rahat birakin.
normal sorulara Cevap vermiyordu Bende Böyle sansimi deneyim dedim.
Bu manyak taraftarin sevgisini de kazandi,ne bok yemeye boyle oynuyo anlamıyorumSaç ektirsinler
Bende böyle düşünüyorum artık açıkçası. Geçen yıldan beri hakem katliamlarına yönetimin tek ses etmemesi, bu sene fbnin limitleri kat ve kat aşmasına birşey dememeleri , transfer yapmamaları... Kendi şirketlerinin kimlerle ne ihaleler aldıklarına bakmak gerekir.Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence
ironi yaptim anlamiyorsan cok da sey etmeAnlamıyorsan çok da şey etme
fegulininde zaten adam parasina bakiyor umrundami saniyorsun.Feghouliyi 4-5 mac yedege atip,kereme veya ali yavuza sans vermekte bi mesaj olur.hoca cok gec kaldi bu konuda
Valla geçen yıl Benhun'a o kadar laf edildi Özgür küsüyor diye.alper ve keramettin buralardadır sanırım önümüzdeki dönem bu duyum olaylarına katı bir ayar çekilmeli bence
haber getiren varsa gerekirse siz verin haberi burası kavga küfür yerıne dönünce en cok siz ugrasıyorsunuz
Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence
Bu betimleme için ayrıca tebrik ediyorum. Oturup düşünsem aklıma gelmezdiOha Özgür Ayten’in ağzı resmen sakallı kıllı motorcuların takıldığı bardaki kloset kapağı çıktı
Defolup gitsin zaten,bizimde onu taktığımız yokfegulininde zaten adam parasina bakiyor umrundami saniyorsun.
senin takip takmamanda onun. degil, adaminki win win. sözlesme yapanlar sagolsun.Defolup gitsin zaten,bizimde onu taktığımız yok
senin takip takmamanda onun degil, adaminki win win. sözlesme yapanlar sagolsun.
Bir daha o 3 noktayı kullansana bişey denicemsenin takip takmamanda onun. degil, adaminki win win. sözlesme yapanlar sagolsun.
Falcao Babel ve Feghouliye önumuzde ki 2 sene içinde 30 milyon euro ödememiz lazım ve bu adamlar bitik.2 3 sene falan biz zor transfer yaparız.