Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ikinci selcuk.Çok net yani. Falcao bence de gider.Her ne kadar bitik de olsa karakteri kötu değil oynamak ister.Babel ise hayatta gitmez.
Gider Babel. Euro 21 var.

Zaten opsiyonu iptal olur giderse. Yağlı kontratı da o gene bulur rahat ol.

bu arada ozan kabak her transferinden yetiştirme parası alıcaz mı biz ? mesela intere gitti para gelicek oradan madrid yaptı gene pay alıcazmı ?
Federasyon değiştirirse %5 alıyormuşsun. Ben değiştirmeyince alıyorsun sanıyordum.

Yaşına göre değişiyor ama yüzdesi. Şu an %5 geliyor yani.

Zaten duyumcuların artık özelden bize kaynaklarını paylaşmalarını istiyoruz, bu konularda kimsenin gerilmesine gerek yok akışına bırakın herşeyi.
ee peki duyum varmi yolda? neyin akisi yil bitti lig bitti ümitler yok oldu, takim girtlagina kadar borclu, yabanci dil bilmez kimle oynadigini bilmez adamlara emanetiz, sonu nereye varir?

Ayrıyetten bizim takımda sol ayaklı bir oyuncuya çok ihtiyaç var, 2 tane sol kanat oyuncusunda sol ayak yoktu resmen son maçta. Solda topu alan içeri doğru gidiyor, gerçi tüm takımda 1 tane vardı

fb bakasetası alacak. Buendia falan hayal min 15-20 m eurosu var o adamın

ee peki duyum varmi yolda? neyin akisi yil bitti lig bitti ümitler yok oldu, takim girtlagina kadar borclu, yabanci dil bilmez kimle oynadigini bilmez adamlara emanetiz, sonu nereye varir?

Yönetim kurulunda olmadığım için bilemiyorum dostum, bende sizin gibi taraftarım sonuçta :)

Oyuncular milyon eurolar alıp mağlubiyetin ertesi günü keyiflerine bakıyorlar, sizde 1 maç için kendinizi yıpratmayın ve akışına bırakın.

Iyi geceler arkadaslar,Allah yardimcimiz olsun

Yönetim kurulunda olmadığım için bilemiyorum dostum, bende sizin gibi taraftarım sonuçta :)

Oyuncular milyon eurolar alıp mağlubiyetin ertesi günü keyiflerine bakıyorlar, sizde 1 maç için kendinizi yıpratmayın ve akışına bırakın.
cogunluk herzaman kazanir nekadar tepki okadar tokat bak bakalim cesaret edebilirlermi o sözlesmelere, inan bana biz varsak onlar var bizsiz takimlar bir hic!

bu transfer dönemi uzadı mı ? uzamadıysa yarın gece kan cıkar transfer gelmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt