- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Ben de buna anlam veremiyorumBosta Kuzyaev´i bari alsak
madem ffp yi bahane ediyorsun git boştaki adamları al
yok onu da yapmıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de buna anlam veremiyorumBosta Kuzyaev´i bari alsak
falcao sene sonu gider. babel devre arası gider.
feghouli??? zor gider.
city girmiş devreyeTelles manuya gidiyor ama son gun![]()
Yani bende bir türlü anliyamiyorum , bi dünya boşta topçu var.Ben de buna anlam veremiyorum
madem ffp yi bahane ediyorsun git boştaki adamları al
yok onu da yapmıyorlar
Gider Babel. Euro 21 var.Feghouli ikinci selcuk.Çok net yani. Falcao bence de gider.Her ne kadar bitik de olsa karakteri kötu değil oynamak ister.Babel ise hayatta gitmez.
Falcao oynamaliRenktaslar transferi kapattik, maca konsantre olun. Milli mac öncesi kazanip lider gitmek cok önemli. Insallah babel feg ve falco görmeyiz yarin
Federasyon değiştirirse %5 alıyormuşsun. Ben değiştirmeyince alıyorsun sanıyordum.bu arada ozan kabak her transferinden yetiştirme parası alıcaz mı biz ? mesela intere gitti para gelicek oradan madrid yaptı gene pay alıcazmı ?
Gider Babel. Euro 21 var.
Zaten opsiyonu iptal olur giderse. Yağlı kontratı da o gene bulur rahat ol.
ee peki duyum varmi yolda? neyin akisi yil bitti lig bitti ümitler yok oldu, takim girtlagina kadar borclu, yabanci dil bilmez kimle oynadigini bilmez adamlara emanetiz, sonu nereye varir?Zaten duyumcuların artık özelden bize kaynaklarını paylaşmalarını istiyoruz, bu konularda kimsenin gerilmesine gerek yok akışına bırakın herşeyi.
yüzde 5 pay varmiydi kabakda?Federasyon değiştirirse %5 alıyormuşsun. Ben değiştirmeyince alıyorsun sanıyordum.
Yaşına göre değişiyor ama yüzdesi. Şu an %5 geliyor yani.
ee peki duyum varmi yolda? neyin akisi yil bitti lig bitti ümitler yok oldu, takim girtlagina kadar borclu, yabanci dil bilmez kimle oynadigini bilmez adamlara emanetiz, sonu nereye varir?
Pay değil yetiştirme bedeli.yüzde 5 pay varmiydi kabakda?
cogunluk herzaman kazanir nekadar tepki okadar tokat bak bakalim cesaret edebilirlermi o sözlesmelere, inan bana biz varsak onlar var bizsiz takimlar bir hic!Yönetim kurulunda olmadığım için bilemiyorum dostum, bende sizin gibi taraftarım sonuçta
Oyuncular milyon eurolar alıp mağlubiyetin ertesi günü keyiflerine bakıyorlar, sizde 1 maç için kendinizi yıpratmayın ve akışına bırakın.
baska birsey beklenemezdi zaten bizimkiler pay olayini akil etmeleri mümkün degil. hangi miktarin yüzde 5i hesaplaniyor peki? transfer ücretindeki kar payindanmi?Pay değil yetiştirme bedeli.
belhanda olmasınAz önce tv de yorumcular konuşuyodu, şikeciler bi 10 numara kovalıyomuş duyduğum eğer doğruysa yer yerinden oynar dedi yorumcu, isim vermediler