Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gözler kanatta Gelson Martins ilerde Bast Dost u görür mu acaba?????

aşağıdaki moddayım mizah vakti değil... !!
iyki yenildik.ben böylesi huzunleri,takımın yasadıgı imkansızlıkları cok seviyorum.sonunda şampiyonluk gelince tatlı oluyo.

ayrıca

omar,luyindama,marcao,sarachi,taylan,etebo,emre kılınc,emre akbaba,transfer-falcao hiçte fena degil reis,yedek kulubesi sorun sadece

Şunu anlamışızdır herhalde artık. Bu takımın sorunu orta saha değil. Bugün Etebo ve Taylan efsane bir performans gösterdiler bana göre. Sürekli dikine gitmeye çalıştılar çok güzel paslar attılar oyunu yönlendirdiler. Taylan 3 günde bir kaçıncı maçına çıkıyor bilmiyorum ama yine çok iyiydi.

Sorun öndeki dörtlünün çöp oğlu çöp, leş ötesi olması. Kanatlar akmıyor, forvetin beyni yok, 10 numara Y gibi dolanıp duruyor sahada bir işe yaradığı yok.

Diagne, Falcao, Babel, Arda, Belhanda, Feghouli bu ceset torbalarıyla modern futbol beklemek hayal. Takımın içine zıçtılar.

24 yasinda 31 kez nijerya milli takim formasi giymis bir oyuncunun kotu cikma ihtimali yok demistim. 2-3 ay mac oynamadigi halde adama 20 dk oynadigi basaksehir macindan sonra burada neler dendi neler. Konusuna girip yapilan “erken ve gereksiz” yorumlari burada paylasmak istemiyorum. Keske biraz daha sabirli olabilsek. 1 mac ile hemen goklere cikarmaya da gerek yok ama su ana kadar fena degil. Umarim digerlerine ayak uydurmaz ve ayni Luyindama ve Marcao gibi cizgisini bozmaz.

Şunu anlamışızdır herhalde artık. Bu takımın sorunu orta saha değil. Bugün Etebo ve Taylan efsane bir performans gösterdiler bana göre. Sürekli dikine gitmeye çalıştılar çok güzel paslar attılar oyunu yönlendirdiler. Taylan 3 günde bir kaçıncı maçına çıkıyor bilmiyorum ama yine çok iyiydi.

Sorun öndeki dörtlünün çöp oğlu çöp, leş ötesi olması. Kanatlar akmıyor, forvetin beyni yok, 10 numara Y gibi dolanıp duruyor sahada bir işe yaradığı yok.

Diagne, Falcao, Babel, Arda, Belhanda, Feghouli bu ceset torbalarıyla modern futbol beklemek hayal. Takımın içine zıçtılar.
cok dogru yorum.taylan 2-3 tane nefis top attı defans arkasına.diagne yedi bi asistini.feghoulinin hiç ettikleri burdan akdıköye yol olur zaten o pasları saysak.etebom ve taylan tuttu abi

Biz hariç herkes köpek gibi sağ sola koşturuyor transfer icin

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Diagne futbolcu değildir. Forvet hiç değildir. Şans eseri bir sezon 30 gol atmış bir kazmadır. Her sezon olduğu gibi transfer yapmayı beceremeyen yönetimin napcaz lan bu parayı deyip çöpe atmaya karar verdiği bir günahtır.
Bugün bu adamı bedava versen alan olmaz maaşından dolayı. Kim verecek bu 13 milyonun hesabını. Birinin bunun hesabını vermesi lazım yoksa bu kulüp böyle batar. Olacak iş değil bu ya.

hucumdaki 4 etkisiz eleman yüzünden omarı hiç kullanamıyoruz.bilmem farkında mısınız...hoca uyardı da feghouli son 10 dk defansa yardıma geldi omara.yani feghouli bey isteyince defansa yardım ediyo,ısteyince oynuyo.

Arkadaşlar, Rieara varya bizim yardımcı antrenörümüz, adam para almadan çalışıyomuş, evşnin kirasını fln herşeyini kendi karşılıyomuş, sırf bişiler öğrenmek için, bizim çapsızlar para almadan çalışcaksa gelsin demişler...
daha ötesi bi berbat bir durum olur mu diyordum
demekki oluyomuş bakalım daha neler duyacaz

Biz hariç herkes köpek gibi sağ sola koşturuyor transfer icin

1601850428202.webp

Tümer metin bugün dediki diagne hayatımda gördügüm en kötü santrafor bence haklı bende bukadar kötü forvet görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt