- 10 Haziran 2012
- 4.115
- 1.869
- 1.413
Bu gözler kanatta Gelson Martins ilerde Bast Dost u görür mu acaba?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyki yenildik.ben böylesi huzunleri,takımın yasadıgı imkansızlıkları cok seviyorum.sonunda şampiyonluk gelince tatlı oluyo.aşağıdaki moddayım mizah vakti değil... !!
Göz doktoru tavsiye edebilirim?Bu gözler kanatta Gelson Martins ilerde Bast Dost u görür mu acaba?????
cok dogru yorum.taylan 2-3 tane nefis top attı defans arkasına.diagne yedi bi asistini.feghoulinin hiç ettikleri burdan akdıköye yol olur zaten o pasları saysak.etebom ve taylan tuttu abiŞunu anlamışızdır herhalde artık. Bu takımın sorunu orta saha değil. Bugün Etebo ve Taylan efsane bir performans gösterdiler bana göre. Sürekli dikine gitmeye çalıştılar çok güzel paslar attılar oyunu yönlendirdiler. Taylan 3 günde bir kaçıncı maçına çıkıyor bilmiyorum ama yine çok iyiydi.
Sorun öndeki dörtlünün çöp oğlu çöp, leş ötesi olması. Kanatlar akmıyor, forvetin beyni yok, 10 numara Y gibi dolanıp duruyor sahada bir işe yaradığı yok.
Diagne, Falcao, Babel, Arda, Belhanda, Feghouli bu ceset torbalarıyla modern futbol beklemek hayal. Takımın içine zıçtılar.
Pergen malafati kaldirmis anlasilanaşağıdaki moddayım mizah vakti değil... !!
Biz hariç herkes köpek gibi sağ sola koşturuyor transfer icin
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk