Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o ingilizce bilmeyen söför diye kücümsedigin herif sabote etti bilerek

cok agir konuscam yine ban yiyecem, degmez renktas.

Dortmund gibi kulupler eski oyuncularina pozisyona getiriyorlar.

Mesela, Elmanderi sportif direktor yapsak cok mu kotu olurdu, yada Sneijderi.

Albayraki her gun sovuyorum zaten. pislik herif.

3 senedir sut atan topcu yok takımda,luyındama manyak yazıyodu son dkda gordunuz mu lan,öne fırladı,çalım attı sut cekti.songdan daha gzuel gol olacaktı

Haklısın yok çünkü ceza sahası dışından kaleyi deneyen neredeyse yok. E bu takım nasıl kilit açacak ? Fener , Kasımpaşa maçları çok net gösterdi takımdaki kilit açabilecek oyuncu eksikliğini.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu şöyle anlatmaya çalışayım. Oynadığımız diziliş kağıt üstünde 4-1-4-1 olsa da kanatların dönmeyişi sebebiyle Barca modeli 4-3-3'e dönüşüyor.

Bu 4-3-3'ü iki tipte oynarsın. Orta sahandaki 3'lüde ileriye top taşıyabilen, adam eksiltebilen ve şutu olan adamlarsa kanatlarını forvet tipinde seçersin hızlı olmasına gerek kalmaz. Lakin orta sahandaki adamların topla iyiyse, pas atan ancak topla ilerlemeyen adamlarsa kanatlarını hızlı, dribbling yeteneği olan adamlardan seçersin.
Şu an bizde hem orta sahan sadece topla iyi ama otpu ileriye taşımayan adamlar hem de kanatların forvet tipi ağır adamlar. Bir tezatlık var. Hocanın hala Seri ısrarını da anlamakta güçlük çekiyorum demek ki hızlı kanat istemiyor

Arda'yı babeli kendisi istedi aldırdı. Babelin toplam maliyetine kadro kuran hocalar var.
Belhanda'ya teklif varken gitmesin dedi başımıza bela etti.
evet bu konularda ve bu oyunculara verilen maaş konusunda hatası var, ama babele fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Geçen sezon takımda gol atan ender futbolculardan biri bu sezon da takımı yavaşlatıyor ama ileriye dönük oynuyor. Belhanda konusuna gelince hiç girmeyelim üstad ismini bile zikretmek istemiyorum

Nasil bir beceriksizlik akil alir gibi degil ya takima zarar vermeye calisilsa ancak bu kadari yapilabilir

Ulan koca transfer sezonu genc yetenek scout listesinden 1 kisi mi uygun maliyetli getirilemedi delirmemek elde degil her transfer doneminde zorlana zorlana topcu getiriyoruz resmen

Bunu şöyle anlatmaya çalışayım. Oynadığımız diziliş kağıt üstünde 4-1-4-1 olsa da kanatların dönmeyişi sebebiyle Barca modeli 4-3-3'e dönüşüyor.

Bu 4-3-3'ü iki tipte oynarsın. Orta sahandaki 3'lüde ileriye top taşıyabilen, adam eksiltebilen ve şutu olan adamlarsa kanatlarını forvet tipinde seçersin hızlı olmasına gerek kalmaz. Lakin orta sahandaki adamların topla iyiyse, pas atan ancak topla ilerlemeyen adamlarsa kanatlarını hızlı, dribbling yeteneği olan adamlardan seçersin.
Şu an bizde hem orta sahan sadece topla iyi ama otpu ileriye taşımayan adamlar hem de kanatların forvet tipi ağır adamlar. Bir tezatlık var. Hocanın hala Seri ısrarını da anlamakta güçlük çekiyorum demek ki hızlı kanat istemiyor

Seri’nin atacağı paslarla kilidi açabileceğini düşünüyor ancak statik hücum oyuncularıyla bu nasıl olacak merak ediyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet bu konularda ve bu oyunculara verilen maaş konusunda hatası var, ama babele fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Geçen sezon takımda gol atan ender futbolculardan biri bu sezon da takımı yavaşlatıyor ama ileriye dönük oynuyor. Belhanda konusuna gelince hiç girmeyelim üstad ismini bile zikretmek istemiyorum
Babel sadece 2 maçta kaçırdıkları yüzünden bizi 7 milyonluk bi gelirden etti. Kafa topuna çıkmıyor. Topu sürekli ayağına istiyor. Bana lütfen babel'i savunma. Keşke lisansını yırtsalar o kırmızı kafanın.

Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Arda Kerem
Farketmez

Şu kadroyu sürmediği müddetçe hocayım diye gezmesin ortalıkta yetti artık. Feg Balon Falcao kadro dışı. Yıllık 15m euro çöpe. Herkese iyi geceler.

Callejon şuan boşta gözüküyor feg yerine iyi olur.

Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Arda Kerem
Farketmez

Şu kadroyu sürmediği müddetçe hocayım diye gezmesin ortalıkta yetti artık. Feg Balon Falcao kadro dışı. Yıllık 15m euro çöpe. Herkese iyi geceler.
Ardanın yürüyecek hali yok hala ilk 11 yazıyosunuz.Adam kendini bitirdi bunu kabul edin.Kafasıyla ayakları birbirine uymuyor.

Babel sadece 2 maçta kaçırdıkları yüzünden bizi 7 milyonluk bi gelirden etti. Kafa topuna çıkmıyor. Topu sürekli ayağına istiyor. Bana lütfen babel'i savunma. Keşke lisansını yırtsalar o kırmızı kafanın.
savunmak değil de oyuncu yok. :D antrenman performanslarına göre hocanın seçtiğine eminim. emin ol benim de elimde olsa sözleşmesini feshederim. Ama bunun yaptıgını yapmaması + puan (Bu dediğim feghouli)

Şunu anlamışızdır herhalde artık. Bu takımın sorunu orta saha değil. Bugün Etebo ve Taylan efsane bir performans gösterdiler bana göre. Sürekli dikine gitmeye çalıştılar çok güzel paslar attılar oyunu yönlendirdiler. Taylan 3 günde bir kaçıncı maçına çıkıyor bilmiyorum ama yine çok iyiydi.

Sorun öndeki dörtlünün çöp oğlu çöp, leş ötesi olması. Kanatlar akmıyor, forvetin beyni yok, 10 numara Y gibi dolanıp duruyor sahada bir işe yaradığı yok.

Diagne, Falcao, Babel, Arda, Belhanda, Feghouli bu ceset torbalarıyla modern futbol beklemek hayal. Takımın içine zıçtılar.

etebo ve taylanın yanına ali yavuzu koysaydık o da dikine oynayan bir oyuncuydu ama gönderilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt