Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.823
- 274
- 1.523
Yarın bitiyor mu şimdi başlayamayan nöbetimiz
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ingilizce bilmeyen söför diye kücümsedigin herif sabote etti bilerek
Kanat oyuncusuna bak orta saha bos topu alip gitmek varken pas yapiyor
Sar oradan bi Johanssen - Shaqiri pakedi reispt2
Fulham
Seri - o.s.
McDonald - o.s
Johansen - o.s
Knockaert - kanat
Leicester
James - o.s.
Ghezzal - kanat
Slimani - forw
Gray - kanat
Liverpool
Shaqiri kanat
Wilson kanat
Grujic - o.s
Origi - forw
Mufc
Lingard
Mata
Nufc
Saivet o.s.
Atsu kanat
Gayle forw
Aarons kanat
Sheff
Mousset
Rodwell
sabotaj
Bunu şöyle anlatmaya çalışayım. Oynadığımız diziliş kağıt üstünde 4-1-4-1 olsa da kanatların dönmeyişi sebebiyle Barca modeli 4-3-3'e dönüşüyor.Haklısın yok çünkü ceza sahası dışından kaleyi deneyen neredeyse yok. E bu takım nasıl kilit açacak ? Fener , Kasımpaşa maçları çok net gösterdi takımdaki kilit açabilecek oyuncu eksikliğini.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet bu konularda ve bu oyunculara verilen maaş konusunda hatası var, ama babele fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Geçen sezon takımda gol atan ender futbolculardan biri bu sezon da takımı yavaşlatıyor ama ileriye dönük oynuyor. Belhanda konusuna gelince hiç girmeyelim üstad ismini bile zikretmek istemiyorumArda'yı babeli kendisi istedi aldırdı. Babelin toplam maliyetine kadro kuran hocalar var.
Belhanda'ya teklif varken gitmesin dedi başımıza bela etti.
Bunu şöyle anlatmaya çalışayım. Oynadığımız diziliş kağıt üstünde 4-1-4-1 olsa da kanatların dönmeyişi sebebiyle Barca modeli 4-3-3'e dönüşüyor.
Bu 4-3-3'ü iki tipte oynarsın. Orta sahandaki 3'lüde ileriye top taşıyabilen, adam eksiltebilen ve şutu olan adamlarsa kanatlarını forvet tipinde seçersin hızlı olmasına gerek kalmaz. Lakin orta sahandaki adamların topla iyiyse, pas atan ancak topla ilerlemeyen adamlarsa kanatlarını hızlı, dribbling yeteneği olan adamlardan seçersin.
Şu an bizde hem orta sahan sadece topla iyi ama otpu ileriye taşımayan adamlar hem de kanatların forvet tipi ağır adamlar. Bir tezatlık var. Hocanın hala Seri ısrarını da anlamakta güçlük çekiyorum demek ki hızlı kanat istemiyor
Babel sadece 2 maçta kaçırdıkları yüzünden bizi 7 milyonluk bi gelirden etti. Kafa topuna çıkmıyor. Topu sürekli ayağına istiyor. Bana lütfen babel'i savunma. Keşke lisansını yırtsalar o kırmızı kafanın.evet bu konularda ve bu oyunculara verilen maaş konusunda hatası var, ama babele fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Geçen sezon takımda gol atan ender futbolculardan biri bu sezon da takımı yavaşlatıyor ama ileriye dönük oynuyor. Belhanda konusuna gelince hiç girmeyelim üstad ismini bile zikretmek istemiyorum
Ardanın yürüyecek hali yok hala ilk 11 yazıyosunuz.Adam kendini bitirdi bunu kabul edin.Kafasıyla ayakları birbirine uymuyor.Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Arda Kerem
Farketmez
Şu kadroyu sürmediği müddetçe hocayım diye gezmesin ortalıkta yetti artık. Feg Balon Falcao kadro dışı. Yıllık 15m euro çöpe. Herkese iyi geceler.
savunmak değil de oyuncu yok.Babel sadece 2 maçta kaçırdıkları yüzünden bizi 7 milyonluk bi gelirden etti. Kafa topuna çıkmıyor. Topu sürekli ayağına istiyor. Bana lütfen babel'i savunma. Keşke lisansını yırtsalar o kırmızı kafanın.
Şunu anlamışızdır herhalde artık. Bu takımın sorunu orta saha değil. Bugün Etebo ve Taylan efsane bir performans gösterdiler bana göre. Sürekli dikine gitmeye çalıştılar çok güzel paslar attılar oyunu yönlendirdiler. Taylan 3 günde bir kaçıncı maçına çıkıyor bilmiyorum ama yine çok iyiydi.
Sorun öndeki dörtlünün çöp oğlu çöp, leş ötesi olması. Kanatlar akmıyor, forvetin beyni yok, 10 numara Y gibi dolanıp duruyor sahada bir işe yaradığı yok.
Diagne, Falcao, Babel, Arda, Belhanda, Feghouli bu ceset torbalarıyla modern futbol beklemek hayal. Takımın içine zıçtılar.