Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az once levent tuzemenin mac sonrasindaki yazisi denk geldi de, bu adam art niyetli degilse ben de birsey bilmiyorum

Suna bakin ne yazmis:
"Bu heyecanın önce sonuca sonra da keyfe dönüşmesi için Galatasaray'ın "Takım ruhu"nu yakalaması gerekir. Kayserispor önünde seyirci desteğini arkasına alan mücadele gücü ve kalitesi yüksek bir oyuncu grubu izledim. Zaten Tudor da kadroyu tamamen yeni oyuncular üzerine kurmuş ve bütün sorumluluğu onlara yüklemiş. Şu andaki Tudor'un yıldızlara yönelik oyun anlayışı, "Top sizde, bildiğinizi yapın" şeklinde. Çünkü Galatasaray'ın belli bir oyun sistemi yok. Oyuncular da zaten kalitelerine ve kafalarına göre takılıyor."

Bu adam sanirim yanlislikla baska bir maci izledi, zira bence uzun yillardir ilk defa bir sistemi olan bir takim ve hizli ve guzel bir takim oyunu izledik.

Son ıkı senedır takım 6.- 4. oldu delegeler bu başkanı ıbra ettıler Pekı neden şimdi sesler yukselmaya başladı. bunu bır sebebı olmalı....

çünkü hiç kimse dursunun bu denli vızyonlu transferler yapacağını bu kadar para harcıyacağını tahmin etmedi. Onlara göre bir sene daha dursun idare etsin borçlar biraz daha azalsın aramızdan birini öne cıkarıp bakın ıdeal baskan boyle olur bizde ümümüze ün katalım taraftarlarca efsane olalım gayesi guttuler. Adnan polat donemini hatırlıyalım borcu azalttı yenı stat gelırlerı derken sportif acıdan ibra etmeyip pat diye al aşşagı ettiler yerine gelen başkan unal aysal parasal anlamda rahattı ve harcadı taraftarlarca efsane oldu...

geçmişte polata oynanan oyun dursuna oynanıyor sen borç azalt sonra ben geleyim para harcıyayım efsane olayım....

Dursun aslında secıme oyle bır kazık soktu kı borçsuz gs başkan olmaya hazır birsürü fırsatcı varken yine borçlu bırakarak Gelecek secimde başkan olmak isteyenlerın sayısı boylelıkle azalmıs oldu.

olagan üstü divanda dursunun ıkı sılahı var onları acıklarsa borç kalmaz dedıler ben bu durumu şöyle hikayelendirecem padişahlar bir elinde ki yüzükte zehir buldururken diger elinde de panzehiri hazır bulundururlar dursun once zehri içtirdi panzehir de bende dedi.... :D

Sadece Nejatmi rdas... Su forumun 90% u donusu yapti (ImparaTUDOR) ama iste sakalimiz yokki lafimiz dinlensin (herkes koylu koyune felan diye yuklenirken ben BASARILI OLACAK diyordum).

Tudor un başarılı olup olmayacağını göreceğiz. Kayserispor maçında futbolcular çok iyiydi ama bu Tudor dan mı geldi yoksa yeni gelenlerin de katılımıyla bir patlama mıydı zaman gösterecek.

Tudor ancak güçlü rakiplere karşı öyle bir taktik uygular ağzımız açık kalır o zaman ilerisi için güven duyabilirim. Şu anda hiçbir şey kanıtlamış değil.

Ne çok seviyosunuz destanlar yazmayı. Süper oynadık tamam da İmparaTUDOR nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tudor un başarılı olup olmayacağını göreceğiz. Kayserispor maçında futbolcular çok iyiydi ama bu Tudor dan mı geldi yoksa yeni gelenlerin de katılımıyla bir patlama mıydı zaman gösterecek.

Tudor ancak güçlü rakiplere karşı öyle bir taktik uygular ağzımız açık kalır o zaman ilerisi için güven duyabilirim. Şu anda hiçbir şey kanıtlamış değil.

Ne çok seviyosunuz destanlar yazmayı. Süper oynadık tamam da İmparaTUDOR nedir?

Ben ta Akhisar hazirlik maci sonrasi, oyun sablonumuz belli olmaya baslamis demistim... Sezon sonu goruselim rdas :hat:

osmanli dep. indede yirtici oyun devam ederse ümitlerim tamamen yeşerir, guzel bir seri gelir ardından

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

O degilde Stoch hangi takima giderse takimi kurutuyor... CL e gidecegi varsa bile gidemiyorlar :D

Slavia da dun 2-0 maglub olmus Apoel e karsi (bu arada 2. gol superdi).

Asamoah sonrası transferi kapasak bile olur.
Nando - Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah - Fernando - Badou - Feghouli - Belhanda - Garry - Gomis.

Sonradan girip oyuna dinamizm katacak hamle oyuncuları:
Tolga, Linnes, Yasin. Onun dışında Eren, Selçuk, Koray ve Ahmet de var. Zaman zaman Atalay ve Recep'i de kullanabiliriz. Sinan ve Carole giderse 1 transfer daha yapılır zaten. Tek kulvardayız kupa da eleme usulüne döndü. 11/12 sezonunda 13-14 oyuncuyla şampiyon olmuştuk.
Haftada tek maç oynayan takımlar için dar rotasyon daha avantajlı. Şu saatten itibaren odak noktamız çöpleri göndermek olmalı.

Son düzenleme:
Ben ta Akhisar hazirlik maci sonrasi, oyun sablonumuz belli olmaya baslamis demistim... Sezon sonu goruselim rdas :hat:

Yaw Galatasaray'ım aradığını bulsun istersen sene sonundan gelecek sezon başına kadar görüşelim.

Kayserispor maçında Tudor' un tek bariz taktiksel etkisi Tolga'yı sol açıkta oynatmaktı. Bu, bu sefer işe yaradı. Her zaman kabul ederim yanlışımı, umarım yanlış düşünüyorumdur hatta şu anda

Bizim hazirlik maci oynayacagimiz Qarabag su CL de oynayan Qarabag mi oluyor ? Kopenhagi ilk mac 1-0 yenmisler. Simdi ozeti izledimde (kisa) kotu bi takim goruntusu vermediler

Yalniz bu yabanci konusu bir sure sonra ciddiye donebilir, sirf bizi tekrar durdurmak icin
Belli bir grup surekli olarak yabanci konusunda aciklamalar yapip bu uygulamanin milli takimi bitirdigini falan anlatiyor, simdiden algi operasyonu basladi bence
Ama buna mutlaka tepki gosterilmesi lazim, yoksa hem yine 4-5 mln €'lara beyinsiz beceriksiz oyuncular izleriz hem de elimizde bir dolu yabanci ve hic yerlisiz sekilde kaliveririz

Yabanci serbest kaldiginda 2 seneye maloldu bize ama en azindan makul bedellere yeni bir takim kuruldu

Bu sefer o sirtlan anadolu kulupleri birak 4-5'i artik 10-12'den acarlar pazarliklari ve 100 mln €'ya averaj alti yerlilerden kurulmus bir takim izleriz

Bein Sports'u Araplar aldıysa yabancı konusunda rahat olun. Adamlar köpek gibi yatırım yaptı ve devam ediyorlar. Öyle koftiden 2-3 kişinin "yabancı kuralı Türk futboluna zarar veriyo yae" söylemlerine göre iş yapamaz kimse.

Bein Sports'u Araplar aldıysa yabancı konusunda rahat olun. Adamlar köpek gibi yatırım yaptı ve devam ediyorlar. Öyle koftiden 2-3 kişinin "yabancı kuralı Türk futboluna zarar veriyo yae" söylemlerine göre iş yapamaz kimse.

Biraz TSL maçlar gösterseler fena olmaz renktaş.

Her gün Neymarı görmekten gına geldi

Yaw Galatasaray'ım aradığını bulsun istersen sene sonundan gelecek sezon başına kadar görüşelim.

Kayserispor maçında Tudor' un tek bariz taktiksel etkisi Tolga'yı sol açıkta oynatmaktı. Bu, bu sefer işe yaradı. Her zaman kabul ederim yanlışımı, umarım yanlış düşünüyorumdur hatta şu anda

Yahu rdas ANTU dakiler bile calisilmis ataklarimizi felan gordu, senmi goremedin? Bos alan kosularimizi, presimizi (3-4 kisi ile max 10-15 saniyede topu aliyorduk), dikine direk kaleye inmemizi felan goremedinmi ?

En son nezaman bu kadar zevk aldin Galatasarayimizin oyunundan ? 2012-2013!

Biraz sabir, bu takim dahada iyi oynayacak goreceksin... Hatta bu sezon Karikoyde galibiyetimiz var, yaz bi kenara ;)

Asamoah sonrası butceye transferi kapasak bile olur.
Nando - Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah - Fernando - Badou - Feghouli - Belhanda - Garry - Gomis.

Sonradan girip oyuna dinamizm katacak hamle oyuncuları:
Tolga, Linnes, Yasin. Onun dışında Eren, Selçuk, Koray ve Ahmet de var. Zaman zaman Atalay ve Recep'i de kullanabiliriz. Sinan ve Carole giderse 1 transfer daha yapılır zaten. Tek kulvardayız kupa da eleme usulüne döndü. 11/12 sezonunda 13-14 oyuncuyla şampiyon olmuştuk.
Haftada tek maç oynayan takımlar için dar rotasyon daha avantajlı. Şu saatten itibaren odak noktamız çöpleri göndermek olmalı.

Katiliyorum, Asamoah gelirse cok yonlu olmasindan dolayi ilk 11 icin simdilik baska transfer gerekmeyebilir ama yedek icin 1-2 takviye, en azindan golcu ve kaleci gerekir diye dusunuyorum.

Tudor'un ideal 11'i icin ise nedense icimden bir his Tolga yerine Asamoah tercih edecek ve eksik kanat gibi Asamoah'in hem ortasaha hem kanati idare edecegi bir sistem diyor
Ayni Tolga'nin Kayseri macinda aynadigi gibi

----------------Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
---------------Fernando
--------Ndiaye-------Asamoah
Feghouli------Belhanda
-----------------Gomis

Sagol renktas, biraz olsun icimi rahatlattin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt