- 11 Haziran 2015
- 39.651
- 28.110
- 2.193
asamoah'in önü açılıyor yavaş yavaş bizim icin oh be.Juve 19 milyona Matuidiyi almis. Vay be. Ucuz
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asamoah'in önü açılıyor yavaş yavaş bizim icin oh be.Juve 19 milyona Matuidiyi almis. Vay be. Ucuz
Sadece Nejatmi rdas... Su forumun 90% u donusu yapti (ImparaTUDOR) ama iste sakalimiz yokki lafimiz dinlensin (herkes koylu koyune felan diye yuklenirken ben BASARILI OLACAK diyordum).
Tudor un başarılı olup olmayacağını göreceğiz. Kayserispor maçında futbolcular çok iyiydi ama bu Tudor dan mı geldi yoksa yeni gelenlerin de katılımıyla bir patlama mıydı zaman gösterecek.
Tudor ancak güçlü rakiplere karşı öyle bir taktik uygular ağzımız açık kalır o zaman ilerisi için güven duyabilirim. Şu anda hiçbir şey kanıtlamış değil.
Ne çok seviyosunuz destanlar yazmayı. Süper oynadık tamam da İmparaTUDOR nedir?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben ta Akhisar hazirlik maci sonrasi, oyun sablonumuz belli olmaya baslamis demistim... Sezon sonu goruselim rdas![]()

Bein Sports'u Araplar aldıysa yabancı konusunda rahat olun. Adamlar köpek gibi yatırım yaptı ve devam ediyorlar. Öyle koftiden 2-3 kişinin "yabancı kuralı Türk futboluna zarar veriyo yae" söylemlerine göre iş yapamaz kimse.
Yaw Galatasaray'ım aradığını bulsun istersen sene sonundan gelecek sezon başına kadar görüşelim.
Kayserispor maçında Tudor' un tek bariz taktiksel etkisi Tolga'yı sol açıkta oynatmaktı. Bu, bu sefer işe yaradı. Her zaman kabul ederim yanlışımı, umarım yanlış düşünüyorumdur hatta şu anda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asamoah sonrası butceye transferi kapasak bile olur.
Nando - Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah - Fernando - Badou - Feghouli - Belhanda - Garry - Gomis.
Sonradan girip oyuna dinamizm katacak hamle oyuncuları:
Tolga, Linnes, Yasin. Onun dışında Eren, Selçuk, Koray ve Ahmet de var. Zaman zaman Atalay ve Recep'i de kullanabiliriz. Sinan ve Carole giderse 1 transfer daha yapılır zaten. Tek kulvardayız kupa da eleme usulüne döndü. 11/12 sezonunda 13-14 oyuncuyla şampiyon olmuştuk.
Haftada tek maç oynayan takımlar için dar rotasyon daha avantajlı. Şu saatten itibaren odak noktamız çöpleri göndermek olmalı.
Bein Sports'u Araplar aldıysa yabancı konusunda rahat olun. Adamlar köpek gibi yatırım yaptı ve devam ediyorlar. Öyle koftiden 2-3 kişinin "yabancı kuralı Türk futboluna zarar veriyo yae" söylemlerine göre iş yapamaz kimse.
Dün akşam Başakşehir nasıl oynadı? İzleyemedim maçı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece ilk yarısını izledim; çok kötüydü.
AjdjfjskdkTartisirim tartismam benim sorunum.