- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Takım iyi yolda orası kesin. Umarım şampiyonluk gelecek.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah gelsin artık yav ...
Osmanlı maçına kadar İstanbul 'a getirebilsek keşke adamı ...
Yahu rdas ANTU dakiler bile calisilmis ataklarimizi felan gordu, senmi goremedin? Bos alan kosularimizi, presimizi (3-4 kisi ile max 10-15 saniyede topu aliyorduk), dikine direk kaleye inmemizi felan goremedinmi ?
En son nezaman bu kadar zevk aldin Galatasarayimizin oyunundan ? 2012-2013!
Biraz sabir, bu takim dahada iyi oynayacak goreceksin... Hatta bu sezon Karikoyde galibiyetimiz var, yaz bi kenara![]()
Az once levent tuzemenin mac sonrasindaki yazisi denk geldi de, bu adam art niyetli degilse ben de birsey bilmiyorum
Suna bakin ne yazmis:
"Bu heyecanın önce sonuca sonra da keyfe dönüşmesi için Galatasaray'ın "Takım ruhu"nu yakalaması gerekir. Kayserispor önünde seyirci desteğini arkasına alan mücadele gücü ve kalitesi yüksek bir oyuncu grubu izledim. Zaten Tudor da kadroyu tamamen yeni oyuncular üzerine kurmuş ve bütün sorumluluğu onlara yüklemiş. Şu andaki Tudor'un yıldızlara yönelik oyun anlayışı, "Top sizde, bildiğinizi yapın" şeklinde. Çünkü Galatasaray'ın belli bir oyun sistemi yok. Oyuncular da zaten kalitelerine ve kafalarına göre takılıyor."
Bu adam sanirim yanlislikla baska bir maci izledi, zira bence uzun yillardir ilk defa bir sistemi olan bir takim ve hizli ve guzel bir takim oyunu izledik.
bugün olsa Östersunds u yener miydik acab
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Hala forma numarasına takmış durumdayım. Ulan adam gibi numaraları çer-çöplerin seçmesine izin vereceğinize yeni futbolcular için ayırın da millet forma almaya heves etsin.