Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah, Juventus'a​ ayrılmak istediğini bildirdi. Kulüp, Spinazzola transferi olmadan müzakerelere başlamak istemiyor. [Sky Sport - Canlı]

Asamoah gelsin artık yav ...

Osmanlı maçına kadar İstanbul 'a getirebilsek keşke adamı ...

tudorun macin sonuna doğru yaptigi degisikliklerden sonra mac dönseydi 40 yil unutmazdim o aptallıği

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

juventusun melodan öyle bir kuyruk acısı varki 20 milyon € versek yine alın sizin olsun demezlerdi..!

Adamlar bizim adımızı duyunca freddy geliyor şarkısını söylüyor resmen :D

Ben Asamoah'a bitti gozuyle bakiyorum, 2 hafta icinde hem atalanta sol bek almis olur hem de spinazzola juve'ye geri donmis olur.

DHczrEmXUAAy_77.jpg

Asamoahi bu süreçten sonra tutmazlar + son sene sözleşme, kar elde etmek isterler

Yahu rdas ANTU dakiler bile calisilmis ataklarimizi felan gordu, senmi goremedin? Bos alan kosularimizi, presimizi (3-4 kisi ile max 10-15 saniyede topu aliyorduk), dikine direk kaleye inmemizi felan goremedinmi ?

En son nezaman bu kadar zevk aldin Galatasarayimizin oyunundan ? 2012-2013!

Biraz sabir, bu takim dahada iyi oynayacak goreceksin... Hatta bu sezon Karikoyde galibiyetimiz var, yaz bi kenara ;)

Super zevk aldım haklısın uzun zamandır bu kadar iyi oynamadık, cmt gelmek bilmiyo o apayrı.

Bizim yaptığımız pres taktikden değil istek, kondisyon fazlalalığı ve yenilerin kendilerini gösterme çabası gibi geldi. Yapmayın ne boş koşuları hep topu ileri verdik ve mantıklı paslar verdik.

1. Golde hiç boş koşu var mıydı? Garry önündeki adamı tam geçmeden orta yaptı, Tolga vurdu. İnan bana çok korktum Tolga atamayacak diye çünkü son vuruşları berbat, öyle iyi de vurmadı dümdüz vurdu. Kaleci yer olarak orda dursaydı atamazdı, kurtarırdı demiyorum kaleciye çapar çıkardı. Tolga bu pozisyonu hiç çalışmış gibi değildi tek vuruşu, zaten karşı karşıya pozisyonda bunu kanıtladı.

2. Golde evet Mariano nun pası ve Belhanda'nın kaçısı çalışılmış olabilir ama Gomis orada pas vermedi kendi kontrol etmeye çalıştı fakat indirdiği yere Belhanda daha yakın olunca bıraktı, asist oldu. Bu bilinç bile çok önemli, Burak ya da Yasin olsaydı Gomis yerine, Belhanda'ya çarptıktan sonra Belhanda'ya benim topumdu bu diye kızarlardı.

3. Kötü bir pas ama bir o kadar güzel topu tutan saklayan bir Gomis var. Ve en az o kadar da güçlü. Gelen pas resmen " Sen git yandan bana orta aç" pasıydı. Ama Gomis ben bunu atarım dedi ve çok güzel bir gol attı.

4. Gol %30-40 Gomis'in %60 Linnes'in. Linnes i çok seviyorum ( evet! yeni transferler haricinde en çok Linnes ve Tolga'yı seviyorum, Muslera'yı sevmeyen ölsün!). Bu paslardan geçen yıllarda da verdi ama ileri uç adamlarımız katletti bu pasları, Gomis resmen astı.

Şimdi başarıya ulaşan ataklarında sadece (bence) taktik olarak Mariano nun içeri havadan pası ve Belhanda'nın kaçışı varsa ya taktiğin yoktur ya da taktiklerin hiçbir işe yaramıyordur. Ki Belhanda boşu gördüğü için içeri koşu gösterip Mariano'dan o pası almış da olabilir, bu iki oyuncunun da kapasitesi bunları doğaçlama yapmaya elverişli.

Kısaca takım iyi oyunculardan kurulu olduğunu kanıtladı. Sıra Tudor'da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Az once levent tuzemenin mac sonrasindaki yazisi denk geldi de, bu adam art niyetli degilse ben de birsey bilmiyorum

Suna bakin ne yazmis:
"Bu heyecanın önce sonuca sonra da keyfe dönüşmesi için Galatasaray'ın "Takım ruhu"nu yakalaması gerekir. Kayserispor önünde seyirci desteğini arkasına alan mücadele gücü ve kalitesi yüksek bir oyuncu grubu izledim. Zaten Tudor da kadroyu tamamen yeni oyuncular üzerine kurmuş ve bütün sorumluluğu onlara yüklemiş. Şu andaki Tudor'un yıldızlara yönelik oyun anlayışı, "Top sizde, bildiğinizi yapın" şeklinde. Çünkü Galatasaray'ın belli bir oyun sistemi yok. Oyuncular da zaten kalitelerine ve kafalarına göre takılıyor."

Bu adam sanirim yanlislikla baska bir maci izledi, zira bence uzun yillardir ilk defa bir sistemi olan bir takim ve hizli ve guzel bir takim oyunu izledik.

Leven Tüzemen, Gökmen Özdenak, Hınçal Uluç gibi adamları tv lere çıkarmasalar. Fosil bunlar. Ha birde Osman Tamburacı vardı ama görmüyorum uzun zamandır.

bugün olsa Östersunds u yener miydik acab

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt