Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa dan Transfer cezasi filan ilgilendirmez ki öyle bisey olacagini sanmiyorum,Asamoah dan sonra Hatta 1 yil versinler. Bu kadro oturursa ambargo koyar 2-3 sene

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Josue, yeni sezonda talip çıkmayınca Porto'da B takımına gönderildi.

Sevaptir alın çocuğu

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Bırakın bu işleri , Emre de Arda da Sarı Kırmızılı formayı üzerlerine giydiklerinde ligi sallarlar.Galatasaray hakkında ne karaktersizliklerini gördünüz.Arda antipatik bir adam tamam ama Barcelona ile anlaşsak çok zor değil gelmesi.
No arda doktor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor'un en can sıkıcı özelliği hakemlerle ilişkisi. Haklıyken dahi itici hale geliyor bu davranışları.

Takim arkadaslarina bagirip cagiriyor bi de.

Dortmund 1 yilda yollama karari aldigona gore cok ciddi ariza bu cocuk. Milli takimdaki gibi takim arkadaslarina bagirir cagirir artistlik yaparsa burda once takim arkadaslari sonra taraftardan dayagi yer.

Uzak dursun.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Josue, yeni sezonda talip çıkmayınca Porto'da B takımına gönderildi.

Sevaptir alın çocuğu

Gönder Selçuk 'la Tolga 'yı al Josue 'yi yarı parasına iki misli oynar bunların

Sevaptir alın çocuğu

İşin garibi tudor josueyi tutuyordu futbol bilgisini sevdiğim tudor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfersizlikten çıldırıyorum

Sinan'ın formsuzluğu ve Yasin’in "Oynayabilirim" demesinin ardından, Tudor kararını verip oyuncuya özel yükleme yaptı. (Hürriyet)

Besiktas Vida'yi ciddi ciddi 2 milyona alacak gibi görünüyor. Inanilmaz rakamlara oyuncu aliyorlar bu sene. Araya girip hemen almamiz lazim o adami!

Ronaldoya 5 mac ceza verılmıs böyle düzene sokayım ben hakemın hic sucu yok demı? hakemın verdıgı haksız karta penaltıya neden ceza verılmıyor

Access Denied

Access Denied

Access Denied

aslinda bir bok almayacaktim ama sunlardan alirim herhalde
özellikle polo shirt gayet hos duruyor
Alın alalım destek olalım Galatasaray'ımıza tabiki. Sevmediğimiz istemediğimiz yöneticiler var diye Galatasaray batsın mı. En büyük destekçisi ve kurtarıcısı bizleriz yine. Asıl böyle kötü günlerde daha çok sarılmamız lazım sevgimize. Hayırsız evlat baba meselesi gibi biraz. Evlat (yönetim) parayı carcur eder baba ama sokağa düşmemesi için yinede yardım eder. Bir gün adam olur (yeni yönetim) diye bekleriz. Evlat işte :)

Sol kanadı gary olan taraftar emre ye çık diyor
Komik olmayın

emreyi de sevmem ardayı da sevmem.

arda geleceğine emre purple koştursun forma altında. hem hizipçilik olmaz, hemde takım temposu kaybolmaz.

#alhamdulillah #inshallah

DCo2cyKXUAAAoiZ.jpg:large

arda-2.jpg
Ikisi de futbolcu şunu unutmayalım
Aradaki fark ortada emrenin en çava zamanları zamanla oturacaktır karakteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt