- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
sucuk var bende geleyim hemenbeyler bugun mangal aldim sucuk icin
sunu kurmakta yardimci olun la bana![]()
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sucuk var bende geleyim hemenbeyler bugun mangal aldim sucuk icin
sunu kurmakta yardimci olun la bana![]()
sucuk konusunda sıkıntıya düşersen forumdan kenan ünal yardımcı olabiliralman sucugu kardesim
sinirdan zorla gecirdik
ülkeye kokain sokmak daha kolaydir
Altı ay bile kalmamış sözleşmesi bu kadar şaşılacak bir rakam değil.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bayiliyorum boyle kliselere,e Sneijder serbestti alani yoktu Nice e gitti en son simdi Sneijder dunya yıldızı degil diyebilir miyiz ? Arda pahali bir de ki ben de gelmesi ile gelmemesi konusunda kararsizim futbolculuguna diyecek bir sey olamaz adam begenseniz de begenmeseniz da Barcelona gibi bir takimda Messi,Neymar,Suarez gibi adamlarla Ronaldo gibi oyunculara karsi oynadi ama barzolugu düşündürücüKac tane talibi varmis dunya yildizinin ?
Hasetinden catlayacak tam bir Galatasaray dusmani bu şerefsiz![]()
Neustader işi yalanmış gelen teklifler sahte çıkmış rllrrldkdmmdfb neustaderi yüksek paraya satip abukabari alacakmis
yine kara para aklayacaklar
Evet alıp destek olalım ki kuşlar ceza gelecek diyip ötmesinler biz kulübümüzün yanında olalım.Alın alalım destek olalım Galatasaray'ımıza tabiki. Sevmediğimiz istemediğimiz yöneticiler var diye Galatasaray batsın mı. En büyük destekçisi ve kurtarıcısı bizleriz yine. Asıl böyle kötü günlerde daha çok sarılmamız lazım sevgimize. Hayırsız evlat baba meselesi gibi biraz. Evlat (yönetim) parayı carcur eder baba ama sokağa düşmemesi için yinede yardım eder. Bir gün adam olur (yeni yönetim) diye bekleriz. Evlat işte![]()
YouTubebaşkasının sucuğunamı sulanıyorsun sen.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Linç yemeyeceksem Asamoah transferine karşıyım.
Adam doğal sol bek değil öncelikle ayrıca sakatlıkları soru işareti. Yaptığımız transferlerin yaşları ve dünya piyasasındaki sol bek kıtlığı da göz önünde bulundurulursa kesinlikle wonderkid bir sol bek almalıyız.
Adayları scout ekibi bulabilir bende isim yok tabi ama 2.5 maaş 3 yılda 7.5 yapar bir de 5 bonservis verilse 12.5 milyon yapar onun yerine 1.5 maaşla 8 milyonluk adam getirmek çok daha mantıklı
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Castan geliyor mu ondan haber ver renktas bak heyecanlandirdin durduk yereYok ya. Injury gecmisi bu. 14-15 sezonunda ameliyat olmus bir. Onun disinda olabilecek minor sakatliklar full court gidip gelen bir bek icin.
Kwadwo Asamoah - Injury history | Transfermarkt
Valla herif domuz gibi.
Bir de benim kendimce bir ongorum var. Bir futbolcunun Juve gecmisi var ise onda mutlaka ozel birseyler vardir.
Linç yemeyeceksem Asamoah transferine karşıyım.
Adam doğal sol bek değil öncelikle ayrıca sakatlıkları soru işareti. Yaptığımız transferlerin yaşları ve dünya piyasasındaki sol bek kıtlığı da göz önünde bulundurulursa kesinlikle wonderkid bir sol bek almalıyız.
Adayları scout ekibi bulabilir bende isim yok tabi ama 2.5 maaş 3 yılda 7.5 yapar bir de 5 bonservis verilse 12.5 milyon yapar onun yerine 1.5 maaşla 8 milyonluk adam getirmek çok daha mantıklı
Sent from my SM-G925F using Tapatalk