- 20 Haziran 2011
- 60.809
- 69.114
- 4.758
Dola boynuma Traore <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dola boynuma Traore <3![]()
Castan geliyor mu ondan haber ver renktas bak heyecanlandirdin durduk yere
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
42 43 yaşında muhtemelenDola boynuma Traore <3![]()
Boynuma dolamamasi icin bi sebep degil diye dusunuyorum reyiz.42 43 yaşında muhtemelen
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başarılar diliyorum göztepe'yeBoynuma dolamamasi icin bi sebep degil diye dusunuyorum reyiz.
YakışırSON DAKİKA! Galatasaray'ımızın yeni transferi Feghouli için yarın saat 13:00'te Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek. https://twitter.com/forzacimbomtr/status/897149985346777089/photo/1
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Boğabilir yalnız SekocumDola boynuma Traore <3![]()
7 8 milyon ateşlede sol açık alak Yiğit efendiSistemi forvet arkası ndiaye olacak sekilde ayarlıyor hoca belhanda sol olacak boşuna kanat bakmayın asamoah ile kapariz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Degerli minigim Sergen Zeren ne der acaba bu muhim dransfereDola boynuma Traore <3![]()
Taraftara açık mı?SON DAKİKA! Galatasaray'ımızın yeni transferi Feghouli için yarın saat 13:00'te Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek. https://twitter.com/forzacimbomtr/status/897149985346777089/photo/1
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
bundan öncekiler gibi olur muhtemelenTaraftara açık mı?
Valla Castan gelecekse Vida'yi.kacirmaya uzulmem tabi videosundaki gibiyse gercekte deYa Sarp biliyosun Cenk TV de stoper ve sol bek alicaz demisti. Sol bek icin Asamoah ismi banko.
Ama stoper ismi net degil. Bjk 2 milyona Vidayi aliyor diyorlar. Stoper icin tek cikan isim Denayer bir de bir yerde Castan !!
Valla adami tanimiyorum. Ama 2-3 yil evvel ciddi bi beyin ameliyati gecirmis. Gecen sene 14 mac Torinoda banko oynamis. Sonra sakatligi yok ama hic oynamamis 2017 de. Herif teknik adami ile ters dusmus diyorlar.
Ama o videodaki tum maclar gecen sene Torinoda oynadigi 14 mactan. O mudahaleleri yapan stoperin ben 40 yil kolesi olurum. Bi taraftan herif 30 yasinda.
Romaya 2 kendisine 2.2 verip 2+1 yil riskine girelim derim ben. Serdarin 2 ye oynadigi yerde o herifi 2 ye oynatamazsin. Ama herif oynarsa Maicon la Castanin rakip forvetlere tecavuzlerini seyretmek isterim harbi!
Resmen sayko herif. Bana gore stoper psikopat olmali. Gentile, Bulent Korkmaz, Puyol, pepe herzaman sevdigim turde stoperler olmustur.
Oyle semih gibi, serdar gibi, chedjou gibi ahmet calik gibi stoperler olmaz , oldu mu kalende goller eksik olmaz!