Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bu gavatmi diyor bize ceza alacağımızıUyuz yorumlar yapan ve konuştuğunda uykumu getiren tipini düdüklediğim şerefsizi
TapaTalK
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gavatmi diyor bize ceza alacağımızıUyuz yorumlar yapan ve konuştuğunda uykumu getiren tipini düdüklediğim şerefsizi
TapaTalK
EvetBu gavatmi diyor bize ceza alacağımızı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
O zaman emreyi alalımBilsem başka secenek varmı diye sormasdım zaten. Maliyeti uçuk olmayan kaliteli sol açık hiç aklıma gelmiyor vallahi.
Bunu bir kaç dinledim bir dahada dinlememEvet
Fbli sanırım
TapaTalK
Besiktas Vida'yi ciddi ciddi 2 milyona alacak gibi görünüyor. Inanilmaz rakamlara oyuncu aliyorlar bu sene. Araya girip hemen almamiz lazim o adami!
o kanalda malın biri Galatasaray bu sezon yüz milyon euro harcadı dedi maaşları da işin içine katarak. Bir türlü maaşların bir senede peşin ödenmediğini öğrenemedilerntvsporda gsye uefadan ceza yolda diyorlar transferler icin
Altı ay bile kalmamış sözleşmesi bu kadar şaşılacak bir rakam değil.Besiktas Vida'yi ciddi ciddi 2 milyona alacak gibi görünüyor. Inanilmaz rakamlara oyuncu aliyorlar bu sene. Araya girip hemen almamiz lazim o adami!
Sucuklar ıyı mıbeyler bugun mangal aldim sucuk icin
sunu kurmakta yardimci olun la bana![]()
başkasının sucuğunamı sulanıyorsun sen.Sucuklar ıyı mı
beyler bugun mangal aldim sucuk icin
sunu kurmakta yardimci olun la bana![]()
alman sucugu kardesimSucuklar ıyı mı