Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam doğal sol bek değil öncelikle ayrıca sakatlıkları soru işareti. Yaptığımız transferlerin yaşları ve dünya piyasasındaki sol bek kıtlığı da göz önünde bulundurulursa kesinlikle wonderkid bir sol bek almalıyız.
Adayları scout ekibi bulabilir bende isim yok tabi ama 2.5 maaş 3 yılda 7.5 yapar bir de 5 bonservis verilse 12.5 milyon yapar onun yerine 1.5 maaşla 8 milyonluk adam getirmek çok daha mantıklı
Bayiliyorum boyle kliselere,e Sneijder serbestti alani yoktu Nice e gitti en son simdi Sneijder dunya yıldızı degil diyebilir miyiz ? Arda pahali bir de ki ben de gelmesi ile gelmemesi konusunda kararsizim futbolculuguna diyecek bir sey olamaz adam begenseniz de begenmeseniz da Barcelona gibi bir takimda Messi,Neymar,Suarez gibi adamlarla Ronaldo gibi oyunculara karsi oynadi ama barzolugu düşündürücü
Alın alalım destek olalım Galatasaray'ımıza tabiki. Sevmediğimiz istemediğimiz yöneticiler var diye Galatasaray batsın mı. En büyük destekçisi ve kurtarıcısı bizleriz yine. Asıl böyle kötü günlerde daha çok sarılmamız lazım sevgimize. Hayırsız evlat baba meselesi gibi biraz. Evlat (yönetim) parayı carcur eder baba ama sokağa düşmemesi için yinede yardım eder. Bir gün adam olur (yeni yönetim) diye bekleriz. Evlat işte
Adam doğal sol bek değil öncelikle ayrıca sakatlıkları soru işareti. Yaptığımız transferlerin yaşları ve dünya piyasasındaki sol bek kıtlığı da göz önünde bulundurulursa kesinlikle wonderkid bir sol bek almalıyız.
Adayları scout ekibi bulabilir bende isim yok tabi ama 2.5 maaş 3 yılda 7.5 yapar bir de 5 bonservis verilse 12.5 milyon yapar onun yerine 1.5 maaşla 8 milyonluk adam getirmek çok daha mantıklı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.