Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Garry yerine Bruma olsaydı diye düşünmeden edemiyor insan. İnanılmaz birşey olurdu muhtemelen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim en buyuk sikintimiz su. Hocaya guven 0. Yonetime guven 0. 4 er 4 er attigimiz surece sikinti yok. Ancak gecen senede Trabzon macina kadar hersey iyi gidiyordu. Hocaya guven olmadigi surece takim kirilgan olur. Kotu bir yenilgide yine dibe vurabiliriz. Bu nedenle Tudoru sutlayip bu kadroyu hakkaniyetiyle yonetecek Fatih Hocaya vermek lazim.

GALATASARAY İs Back !.

Son düzenleme:
arda veya bir baskası farketmez bize önce sol bek lazım güclü bir takıma karşı oynasak linnes aptala döner orada

4 senelik ciddi bir para vermişiz arda şımarığına serkan reçbere göre

Bir an önce bir sonraki maç gelsin istiyorum, çok uzun zaman sonra böyle hissediyorum, rakibi ısıran takım olmayı unutmuştuk. Daha bu takıma feghouli gelecek arkadaş.Fm değil ki ileri sarayım tarihi... Nazar değmesin

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arda gelmesin ya.

hem cok yavaslatir bu takimi hemde her dakika magazin malzemesi oluruz.

kirala emre moru iste satin alma opsiyonuyla

Magazine yüzde yüz katılıyorum da abi şimdi bu adam 2 yıl önce,Real Barca savunmalarını ipe diziyordu.Yani öyle yavaşlatma falan olmaz be renktaş :D

Yedek kaleci alalım lütfen olmaz da bir şey olsa bu saydığımız 10 adamın emeği boşa gidecek Eray yüzünden.

Muslera
Maicon-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Ndiaye
Feguli-Belhanda-Arda
Gomis

Bu takim sampiyon olur.

Duygu olarak hala normale dönemiyorum, zevkin şokundayım... Bu nasıl futbol be Cimbombum....

4 transfer daha çok katkı vericek takıma

3'ü direk oynayacak ve feghouli'yi de sayarsak bu takıma daha 4 ilk 11 oyuncusu katılacak

Büyük oynuyoruz

Levent Nazifoğlu'nu dinlemiyorum ama böyle bir günde kulüp içindeki herşeyi çıkıp anlatıp basına malzeme vermesi rezalet bir hareket.
Zamanında birkaç kere aklı başında konuşuyor demiştim yazık.

Neyse uzun zaman sonra arzulu, hırslı ve savaşan bir takım izledik. Yapılan transferler çok yerinde bir de şu eldekileri çıkarsak mükemmel olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#66 Ardayi herkes ister.

#10 Ardayi istemiyor millet.

Bunu anlayin yahu.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yalnız biz bu duran top olayını napacaz korner = penaltı bizde

adam paylasımını bilmiyoruz resmen her mac bu böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt