Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim en buyuk sikintimiz su. Hocaya guven 0. Yonetime guven 0. 4 er 4 er attigimiz surece sikinti yok. Ancak gecen senede Trabzon macina kadar hersey iyi gidiyordu. Hocaya guven olmadigi surece takim kirilgan olur. Kotu bir yenilgide yine dibe vurabiliriz. Bu nedenle Tudoru sutlayip bu kadroyu hakkaniyetiyle yonetecek Fatih Hocaya vermek lazim.
Bir an önce bir sonraki maç gelsin istiyorum, çok uzun zaman sonra böyle hissediyorum, rakibi ısıran takım olmayı unutmuştuk. Daha bu takıma feghouli gelecek arkadaş.Fm değil ki ileri sarayım tarihi... Nazar değmesin
Levent Nazifoğlu'nu dinlemiyorum ama böyle bir günde kulüp içindeki herşeyi çıkıp anlatıp basına malzeme vermesi rezalet bir hareket.
Zamanında birkaç kere aklı başında konuşuyor demiştim yazık.
Neyse uzun zaman sonra arzulu, hırslı ve savaşan bir takım izledik. Yapılan transferler çok yerinde bir de şu eldekileri çıkarsak mükemmel olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.