Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydin Lider takimin taraftari

Bunu bile özlemisim Lan

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Her şey bir yana Benim tek korkum bugun gol atan gomisin selçuka gitmesi. Bu selçuk sabotajcı bir adam. Prandelli dönemini hatırlayanlar bilir. Bu selçuk burak ve ekibi prandelli gitsin diye maçlarda mücadele etmemiş adamlardı. Ne zaman prandelli gitti yerli sevici hamza geldi bu adamlar oynamaya başladı. Nazifoğlu bugun açıkladı aysal selçuk ve buraka takımı siz yönetin demiş ondan sonra futbolcuya dayalı düzen başlamış. Bu dursun da selçuka bu takımın lideri sensin demiştir. Bu nedenle de gönderilmedi takımda tam temizlik olmadı kanısındayım. Demediğini varsaysak bile selçuk şuan takımın papazı. Selçuk devamlı yedek kalacağına inansın tudorun altını oymaya başlar. Zaten tüzemenin oyuncular tudoru sevmiyor saygı da duymuyor lafından kıllandım. Tüzemen selçuk osmanlı maçında sahada dedi. Ayrıca izleyenler görmüşlerdir inanılmaz biçimde selçuk yalakalığı yaptı. Yani demem o ki gomis bile gol attıktan sonra selçuka gidiyorsa oyuncular da selçuku lider kabul etmişler. Selçuk da yılların papazı bu durumu lehine kullanır oynamayacağını anlarsa takımı oynatmamak için elinden geleni yapar ki tudor gitsin ben oynayayım diye. Hele bir de arda da gelirse güzelim takımı karıştırırlar. Kısacası bu takımı mahfederse selçuk mahfeder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben öglen uyuycam galiba.matoudi 20 milyona juventusta diyo la gazetta

Hava toplarında etkili bir sol stoper lazım yoksa duran top zaafiyetini hep göreceğiz ama onun dışında kaleye gelemediler. Bi Tolga bariz pas hatası yaptı çıkarken teknik kapasite yükselince çıkarken yakalanmadık. Biri topu kaptırır gibi oluyor. O oyuncu topu bırakmıyor çevresindeki oyuncular da hemen basıyor geri kazanıyoruz.

Güzel oyundu mest etti devamının gelmesi gerek

antuda gördüm de bi yorum.pas yapan takıma akrşı görmek lazım demişler.şimdi kayseri 3-5-2 oynadı ama ben dengesiz bi hallerini görmedim.kaldıki deniz türüç,güray,espinoza ,gyan yabana atılamaz.daha bu takıma meleg ve bia girecek.iyi bi takım oldugunu görecek herkes.

ayrıca kayseriye pas yapma izni vermedik.pas yapabilcek futbolcuları olmasına ragmen.deniz gibi,güray gibi.ama biz adam yiyen teknik ortasahaya sahibiz.ha kayseri kıstas degil ayaga oynayan başka bi takım kıstassa bizim daha da işimize gelir.biz teknik bi takımız çünkü.karşıdaki oynarsa biz 2 yerine 4 ya da 5 atarız.bu kadar basit.

zamanla herkes bu lige bu Galatasaray fazla geliyo diyecek.

Son düzenleme:
Güne muhteşem futbolun hazzı ile uyanmak harika
Dahada iyi olacağız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antuda gördüm de bi yorum.pas yapan takıma akrşı görmek lazım demişler.şimdi kayseri 3-5-2 oynadı ama ben dengesiz bi hallerini görmedim.kaldıki deniz türüç,güray,espinoza ,gyan yabana atılamaz.daha bu takıma meleg ve bia girecek.iyi bi takım oldugunu görecek herkes.

ayrıca kayseriye pas yapma izni vermedik.pas yapabilcek futbolcuları olmasına ragmen.deniz gibi,güray gibi.ama biz adam yiyen teknik ortasahaya sahibiz.ha kayseri kıstas degil ayaga oynayan başka bi takım kıstassa bizim daha da işimize gelir.biz teknik bi takımız çünkü.karşıdaki oynarsa biz 2 yerine 4 ya da 5 atarız.bu kadar basit.

Kayserinin ortadan başka bir hücum planı yoktu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi bir kenara bırak. Geçen seneki Galatasaray da farklı skorlar elde etti ancak hiç biri dünkü maç gibi zevk vermedi. Bursaya geçen sene 6 atmıştık o maçı izlemiştim ve gram zevk vermemişti sadece 6 gol görmüştüm ancak oyun sıfırdı. Dün yenilsek bile işte bu diyeceğimiz bir takım vardı sahada. 2 yıldan beri oynamayan yürüyen topçular gitmiş ıssıran hırslı bir takım gelmişti fenevliler zaten ağlıyor kargalar da bu takım erken sezon açtı formdan düşer diyorlardır. Ancak erken sezon açan leş topçulardı. Gomis belganda maicon hariç diğerleri yeni geldi sezonu bizle değil kendi takımlarıyla açtılar. Ben dünkü maçı gördükten sonra şunu kesin derim. Eğer bu yönetim bir saçmalık yapıp takımın disiplinini bozmazsa ve bu takım önündeki iki maçı da aynı futbolla alırsa taraftar tudora güvenmeye başlar hele bir de ilk derbiyi kazanırsak taraftar tudora tam güvenir ve şampiyonluk gelir.

Arda gelmesin
Çünkü tembel kendi söyledi övünerek hemde
Takımın oyununa ayak uyduramaz beğenmediğiniz Rodriguez 100 metre koşup üç tane atak kesti rakibi kovaladı arda yaparmıydı bunu
Kendini Türk futbol tarihinin en büyük topçusu sanıyor tamam a. Madrid te harika bir takım oyuncusu ama Barcelona ya transfer olacak kadar değil hem metin Oktay gibi efsaneler bu imkanlara sahip olsa neymar ile kapışırdı
Kendini güçlü gördüğü için tüm futbolculara efelenip antrenman da kavga çıkaracağından adım gibi eminim
Kimseden çekinmediği için ödemelerde sorun olunca hemen yönetime rest çeker ortamı gerer bu kaçınılmaz
Takım iyi giderse kendine mal eder kötü giderse tura mal eder

Günaydın, kralın geri döndüğü güzel güne :)

Her şeyi bir kenara bırak. Geçen seneki Galatasaray da farklı skorlar elde etti ancak hiç biri dünkü maç gibi zevk vermedi. Bursaya geçen sene 6 atmıştık o maçı izlemiştim ve gram zevk vermemişti sadece 6 gol görmüştüm ancak oyun sıfırdı. Dün yenilsek bile işte bu diyeceğimiz bir takım vardı sahada. 2 yıldan beri oynamayan yürüyen topçular gitmiş ıssıran hırslı bir takım gelmişti fenevliler zaten ağlıyor kargalar da bu takım erken sezon açtı formdan düşer diyorlardır. Ancak erken sezon açan leş topçulardı. Gomis belganda maicon hariç diğerleri yeni geldi sezonu bizle değil kendi takımlarıyla açtılar. Ben dünkü maçı gördükten sonra şunu kesin derim. Eğer bu yönetim bir saçmalık yapıp takımın disiplinini bozmazsa ve bu takım önündeki iki maçı da aynı futbolla alırsa taraftar tudora güvenmeye başlar hele bir de ilk derbiyi kazanırsak taraftar tudora tam güvenir ve şampiyonluk gelir.

şampiyonluk tudora ragmen gelecek

dün korayın oyuna girmesi selcuk yolcu dedirtti adeta

dün garryden defansa gördüğünüz yardımı feghoulide daha çok göreceksiniz belki.youtubeda bi videosu var.barcelona maçı galiba.hem defansta hem hücumda şahane.takım oyuncusu feghouli herşeyden önemlisi.

macı sabaha kadar analiz ettim duran topta tolganın hatasından cok musleranın hatası var

kornerde adam adama savunma ve alan savunması yapılmış tolga alan savunmasının ıcınde gözüküyor yani onun tuttugu adam vurmuyor kafayı ama tolga alan savunmasında yerınde durdugu ıcın o adam onu gecıp vuruyor. adam paylasımı düzgün yapılsa gol olmayacaktı. hepsinden öte muslera o topu cıkıp alması gerek

Eger Turkiyeden cikip barcelonaya kadar yukseldiyse bir oyuncunun ben barcelonada oynamis buyuk bir oyuncuyum deme hakki vardir. Turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur.
Galatasaraya gelirse emin olun Yasinden de Sinandan da rodrigezden de cok daha faydali olur. Eger aksini dusunuyorsaniz futbol izleme ve yorumlama hususunda ne yazik ki cok ciddi sikintilariniz var

Sen bunu sahanin icini dusunerek soyluyosan ok ama Arda malesef sahanin disinda da oynuyor. 70 yasinda gazeteci dovuyor, magazin hayatinda takiliyor vs vs.

Diger taraftan Arda veya Emre Tudorun istedigine inaniyor musun? Hayir. Arda tamamen yonetimin hareketi. Neden ? Akillarinca FT yolunu kapayacaklar.

Bakin "mimari" denen sey bugun hem bir uyum , bir butunlugu temsil eder. Bu laf bugun yazilimlarda da kullanilir. Ve bir biriyle uyum icermezse mutlaka sorun cikar.

Iste Tudor bu takimi kurarken de bu takim mimarisine cok onem verdigi asikar. Bu mimarinin ana hatlari :

1. Hiz
2. Top rakipteyken pres ve alan daraltma.

Iste Arda bu 2 mimari ana unsura aykiri adam. Bu yapiya Ardayi alip dinamiti koymanin anlami yok. Yonetim esseklik edip 1 cuval inciri berbat etmesin. Gitsin sol aciga sadece ve sadece Tudorun istedigi oyuncuyu alsin, arkasina yaslansin. Arda da ne bok yerse yesin.

Yalnız başımızda ft varken melo sneijderli buraklı 2 sezon sampiyon oldugumuz takım bile böyle oynamıyordu bu futbolu tüm sezona yayarsak ligi domine ederiz

ee nolmus kullanmasinmi

Bunu mu anladınız yazdıklarımdan
Adamın net bir bek olmadığını tribüne yönelik oynayan sol kanat oluğunu
Artı olarak duran topları kullanabildiğni söylemek istedim
Kendinizden yaşça büyük insanlar ile konuşurken biraz daha kibar olmak size bir şey kaybettirmez

Son düzenleme:
bahar saygılı 2 gün önce bi uçak daha inebilir demiş bu hafta için...dün de cenk konusmadan 38 dk önce asamoah gülücük yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt