Günaydin Lider takimin taraftari
Bunu bile özlemisim Lan
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Bunu bile özlemisim Lan
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Kayserinin ortadan başka bir hücum planı yoktuantuda gördüm de bi yorum.pas yapan takıma akrşı görmek lazım demişler.şimdi kayseri 3-5-2 oynadı ama ben dengesiz bi hallerini görmedim.kaldıki deniz türüç,güray,espinoza ,gyan yabana atılamaz.daha bu takıma meleg ve bia girecek.iyi bi takım oldugunu görecek herkes.
ayrıca kayseriye pas yapma izni vermedik.pas yapabilcek futbolcuları olmasına ragmen.deniz gibi,güray gibi.ama biz adam yiyen teknik ortasahaya sahibiz.ha kayseri kıstas degil ayaga oynayan başka bi takım kıstassa bizim daha da işimize gelir.biz teknik bi takımız çünkü.karşıdaki oynarsa biz 2 yerine 4 ya da 5 atarız.bu kadar basit.
zamanla herkes bu lige bu Galatasaray fazla geliyo diyecek.
antuda gördüm de bi yorum.pas yapan takıma akrşı görmek lazım demişler.şimdi kayseri 3-5-2 oynadı ama ben dengesiz bi hallerini görmedim.kaldıki deniz türüç,güray,espinoza ,gyan yabana atılamaz.daha bu takıma meleg ve bia girecek.iyi bi takım oldugunu görecek herkes.
ayrıca kayseriye pas yapma izni vermedik.pas yapabilcek futbolcuları olmasına ragmen.deniz gibi,güray gibi.ama biz adam yiyen teknik ortasahaya sahibiz.ha kayseri kıstas degil ayaga oynayan başka bi takım kıstassa bizim daha da işimize gelir.biz teknik bi takımız çünkü.karşıdaki oynarsa biz 2 yerine 4 ya da 5 atarız.bu kadar basit.
zamanla herkes bu lige bu Galatasaray fazla geliyo diyecek.
şampiyonluk tudora ragmen gelecekHer şeyi bir kenara bırak. Geçen seneki Galatasaray da farklı skorlar elde etti ancak hiç biri dünkü maç gibi zevk vermedi. Bursaya geçen sene 6 atmıştık o maçı izlemiştim ve gram zevk vermemişti sadece 6 gol görmüştüm ancak oyun sıfırdı. Dün yenilsek bile işte bu diyeceğimiz bir takım vardı sahada. 2 yıldan beri oynamayan yürüyen topçular gitmiş ıssıran hırslı bir takım gelmişti fenevliler zaten ağlıyor kargalar da bu takım erken sezon açtı formdan düşer diyorlardır. Ancak erken sezon açan leş topçulardı. Gomis belganda maicon hariç diğerleri yeni geldi sezonu bizle değil kendi takımlarıyla açtılar. Ben dünkü maçı gördükten sonra şunu kesin derim. Eğer bu yönetim bir saçmalık yapıp takımın disiplinini bozmazsa ve bu takım önündeki iki maçı da aynı futbolla alırsa taraftar tudora güvenmeye başlar hele bir de ilk derbiyi kazanırsak taraftar tudora tam güvenir ve şampiyonluk gelir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eger Turkiyeden cikip barcelonaya kadar yukseldiyse bir oyuncunun ben barcelonada oynamis buyuk bir oyuncuyum deme hakki vardir. Turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur.
Galatasaraya gelirse emin olun Yasinden de Sinandan da rodrigezden de cok daha faydali olur. Eger aksini dusunuyorsaniz futbol izleme ve yorumlama hususunda ne yazik ki cok ciddi sikintilariniz var
ee nolmus kullanmasinmi
Oğlum sergen git yat. Gece gittim buradasın. Uyandım halen buradasın.. Çek fişi patlayacaksın yoksaben öglen uyuycam galiba.matoudi 20 milyona juventusta diyo la gazetta