Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis 'in böyle katkı vereceği çok belliydi. Çok kariyerli bir oyuncu değil Gomis.Ama Avrupa'nın önemli santraforlarından olduğu kesin.
En önemlisi de altını çizerek söylüyorum Gomis Türkiye Ligi 'ne çok uyumlu bir oyuncu.Yani Gomis belki Soldado 'dan veya Negredo 'dan daha kariyerli değildir.Ancak onlardan 2 kat daha fazla katkı verecek.Tam Türkiye Ligi oyuncusu.Fiziği ve gücü mükemmel ve gol vuruşları da Türkiye 'de kral olmak için yeterli. Aynı zamanda sırtı dönük olarak mükemmel oynuyor.
Biraz şansı yanında olursa 25 gol 10 asistlik bir katkıyı çok rahat verir daha takıma katacağı dinamizmden bahsetmiyorum bile.

kapta özel madde yok ama millet basına inanma taraftarı ne diyek.kolay gelsin

Arkadaşlar şunu soyleyeyim kayseri öyle eften puften bir takim değil ilk 10 da rahat oynar..bizim takım gerçekten şahaneydi ben de tudora çok sovdum oyuncuları kendi secti kendi calistirdi ve harika bir takim yapmiis ilk macta taraftar desteklemeli Tudoru kazanmaliyiz.. genç basariya aç ama futbolcudan anlıyor. Yeni teriminiz olacak inş.

zingoniaya bekleniyo bugün öglen spinazzola juventusla görüşülecek atalanta falan

Son düzenleme:
Sergen her şey var yahu Teknik,Güç,Hırs,Kalite bide üzerine Asamoah,Feghouli ve iyi bir sol kanat da eklenirse nasıl olacak benim bunu düşünmeye takaatim yok :D

abi 10 gündür kızı düşünüyodum.bu gece GSyı düşünmekten uyuyamadım.mutluydum garip bi şekilde uyumak istemedim.

evet kaliteli bir yedek kalecide lazım. tmm feguli ve asamoah katılırsa cok güclü hücum hattı olacak ama ne kadar iyi olursa olsun defans hattı sızıntı verirse basit gollerle takımın tüm emeği heba olabilir, moraller bozulur.

dünkü kafa golü olmamalıydı. havadan yiyilen goller resmen fobimiz oldu, acilen cözüm üretmeliyiz.

iyi kaleci +1 puan, kalite bir stoper daha alınırsa +1 puan daha. geri kalan +1'ide hücumcular halleder, onlara güveniyorum ama savunmaya malesef..

Aynen. Dun resmen sadece duran toptan atabilirdi kayseri atti.

Bariz tolga uyudu. Orada 2. Vahsi bir stopere ihtiyacimiz var.

Linnes de tum kapasitesizligi ile sahadaydi. Allahtan onun uzerine oynamadi rakip.

kimse dikkat etmemiş.asamoahtan bahsederken de hafif gülümsedi cenk.orda birine sırıttı

arda için önümüzdeki günlerde dedi.çünkü ahmet bulut zaten ispanyada şu an.

Sonraki maçı Osmanlı ile oynayacak olmamız çok iyi.Bu sene pek iyi değiller. Defanstaki zaaflarımızı giderip onlara da 3 tane falan atarsak bir hafta sonraki TT Arena 'daki maçı düşünemiyorum.Aynı bu maçtaki gibi hırsla oynayıp 3 te 3 yaparsak gel keyfim gel. :D

arda futbol dışı işlere girmezse yine şuan tam ihtiyacımız olan türde bi oyuncu soldaki eksikliği çok iyi kapatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt