Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler fuad harikulade bir analiz yapmışsın sendeki gizli cevheri biliyordum.

konuyu örneklerle genişlettin biraz bahsettiğin adamlar messi ronaldo hep daha fazlasını yapma peşinde hiçbir zaman ben oldum demiyorlar tamam yeter salayım keyf süreyim artık demiyorlar. işte bu iş ahlakıyla ilgili bir durum. ronaldinho da inanılmaz yetenekti cr7 ve messiyi cebinden çıkarırdı ama barçadan sonra zirveden giderek uzaklaştı hatta barçadayken uzaklaşmaya başlamıştı onda da ardaya benzer sorunlar vardı hakeza brazilyalı ronaldo. dikkat et hepsi arda gibi kendine bakmayan adamlardı göbekli v.s... ÖZETLE bu tarz adamlar doyuma ulaşınca yeteneklerine ihanet edip kafada futbola veda ediyorlar.

peki bu husustaki çözümün nedir sn. puki?

Eger Turkiyeden cikip barcelonaya kadar yukseldiyse bir oyuncunun ben barcelonada oynamis buyuk bir oyuncuyum deme hakki vardir. Turk futbol tarihinin en kariyerli oyuncusudur.
Galatasaraya gelirse emin olun Yasinden de Sinandan da rodrigezden de cok daha faydali olur. Eger aksini dusunuyorsaniz futbol izleme ve yorumlama hususunda ne yazik ki cok ciddi sikintilariniz var

zırva

Fernando Reges: Galatasaray adına buradayım. Savaşacağım. Tarihe ismimi kazıyacağım. Artık ben varım.

Beyleeeeerr

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

O değilde Umut Bulut maç sonu konuşacaktı? Konuştu mu acaba?

elde kalan parayı da fesihlere ödesinler tabi pazarlıklarla düşürebildikleri kadar düşürerek, satabildiklerinin karşılığı aldıkları fesih bedelleriyle de transferi yapsınlar.

hem içimize yerleşmiş ifrazattan kurtulalım hemde eksiğimizi giderip işimize bakalım

Ahmet Bulut: Bütün medyada 'Arda 1 sene Galatasaray'a kiralandı' haberlerinin çıkmasına şaşırdım. Bunlar gerçek dışı.

FLAŞ | Selçuk İnan, Kayserispor maçı sonrası Trabzonspor'a gelmek istediği iletti. Burak Yılmaz, Onur ve Ersun Yanal başrolde. (TS Kulis)

bence de Carole gidecek..bu arada Koray'ı rotasyonda düşünmesi güzel oldu Selçuk giderse yedek ön liberomuz yok demeyiz...Fernando'ya alternatif Tr Kupası maçlarında Koray oynar

birader twitterdan uydurma haber ajanslarından duyduğunuz aslı astarı olmayan şeyleri neden burda kullanıyorsunuz antuda konuluşulan uyduruk şeyler bunlar ndiaye de 2 sene sonra çıkış maddesi var kap açıklamasında yazıyor feghoulide böyle birşey yazmıyor. aldığımız fiyata satacak kadar akılsız olduklarını düşünmüyorum gerekirse 200 bin daha fazla vermiş yinede bunu kabul etmemişlerdir buna inanan fenerlidir.

Başkan 34 harcandı demiş ama yanlış hesaplamış bence. Şu ana kadar 38 harcandı bonuslar hariç. 18 de getiri var bonusla 20 olur. Yanı 20 milyon harcama yapmışız ki 7 tane oyuncu almışız çok normal bir rakam. Sol bek mutlaka gelecektir de umarim Asamoah olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli: "Bismillahirrahmanirrahim"

Rdas su 'we have feghouli they dont' yazin varya her yazdiginin altina geliyor.. Oraya nasil yazi ekleyebiliyoruz, bende birsey eklemek istedim fakat bulamadim nerden yapacagimi yada sen her mesajinin altina kendinmi yaziyorsun, otomatikmen olmuyormu yani ?

bu arada nerdeyse bütün atak başlangıçları Mariano ile başlamış...oyun kuran bek işte bu... Asamoah'ta gelirse sağdan soldan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt