Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seleznyov iyi topcu caliskan guclu ama yaşi daha genc olmali yedeğin

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Aspor'da nostalji derbileri izledim. Bizim 8 maçı verdiler 8 de 8 yenilgi. Serkan Korkmaz denen zavallı hazırladı herhalde bunu:asd22:

Sana feghouli sakat dediğin için ceza vermişlerdi demi
Halkıymışsın bedavaya ceza aldın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boşver ya salla gitsin.trol diyorlar.trollugu sevmem.ciddiyet her daim iyidir.acikcasi kırgınım yazasimda yok ama dün takımin verdiği coskuynan bi gelip bakayım dedim yazilanlara.eyw..

Sinan in aldigi ucret neydi bizden, de jong buna katarsak. Sinan gidiyor benfica veya italyada bi takima. 2,5 4 arasi bonservis ile

DHRa5QMXsAQnbJ6.jpg

Rüya gibi oynuyorsun yigidim, nolur sakatlanma bizi Selçuk'a mahrum bırakma

Dursun eli kulağında lafını gidecek oyuncu için söyledi 10 defa dedik ama hala yanlış anlıyorsunuz

Son düzenleme:
Şu konuya bir açıklık getirelim ki, eli kulağında olan transfer gelen oyuncu değil, giden oyuncu.

Önümüzdeki günlerde takımdan biri ayrılabilir, ama daha gelen yok. Boşuna beklentiye girmeyin, acaba Asamoah mı yoksa başkası mı diye tartışmanız anlamsız şu an çünkü Dursun'u yanlış anlamışsınız.

Söyle 30 un üstünde bütçe ayirdik dedi 34 olur 35
Artı 20 ml satış
Totalde 50 kusür yapar
34 harcamışız kalan 16
3 4 de çıkabilir üstüne 20 diyorum kabaca

Yani şu anda bonservise 20 milyon lira civarı para daha harcayabiliriz yani .

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle 16 20 bandında küsüratla falan

Bu manyak bir para yalnız asamoah a 7 versek 13 lira kalır ki bunla stoperin kralinida alirsin feghouli gibi bir kanatta alirsin.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun özbek bir kaç güne sonuçlar alırız dedi gelicek transfer için sonra ekledi bu birazda elimizde ki oyuncuları göndermemizle ilgili diye

TapaTalK

Aynen öyle 16 20 bandında küsüratla falan

Ama maas toplami su anda kisitliyor bizi. Kisaca bonservis ile oyuncu almak degil, elimizden oyuncu cikarmak gerek. Sinam ve dejong gidecek. 1-2 gune dendi zaten. Yani cuma gunu muhabirler yazmaya baslar yarin istanbul da diye:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt