Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşver ya salla gitsin.trol diyorlar.trollugu sevmem.ciddiyet her daim iyidir.acikcasi kırgınım yazasimda yok ama dün takımin verdiği coskuynan bi gelip bakayım dedim yazilanlara.eyw..Sana feghouli sakat dediğin için ceza vermişlerdi demi
Halkıymışsın bedavaya ceza aldın
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur böyle şeyler desteğe devamboşver ya salla gitsin.trol diyorlar.trollugu sevmem.ciddiyet her daim iyidir.acikcasi kırgınım yazasimda yok ama dün takımin verdiği coskuynan bi gelip bakayım dedim yazilanlara.eyw..
bende bu şekilde anladımDursunun eli kulağında lafını gidecek oyuncu için söyledi 10 defa dedik ama hala yanlış anlıyorsunuz
Yani şu anda bonservise 20 milyon lira civarı para daha harcayabiliriz yani .Söyle 30 un üstünde bütçe ayirdik dedi 34 olur 35
Artı 20 ml satış
Totalde 50 kusür yapar
34 harcamışız kalan 16
3 4 de çıkabilir üstüne 20 diyorum kabaca
Bizim hep yenildiğimiz maçları vermişlerAspor'da nostalji derbileri izledim. Bizim 8 maçı verdiler 8 de 8 yenilgi. Serkan Korkmaz denen zavallı hazırladı herhalde bunu:asd22:
Aynen öyle 16 20 bandında küsüratla falanYani şu anda bonservise 20 milyon lira civarı para daha harcayabiliriz yani .
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terimin 0-4 yenildigi 96 derbisi dikkatimi cekti ve tabiki amerikali kalecimiz Friedelin yedigi gollerde arsivlik olmus.Aspor'da nostalji derbileri izledim. Bizim 8 maçı verdiler 8 de 8 yenilgi. Serkan Korkmaz denen zavallı hazırladı herhalde bunu:asd22:
Bu manyak bir para yalnız asamoah a 7 versek 13 lira kalır ki bunla stoperin kralinida alirsin feghouli gibi bir kanatta alirsin.Aynen öyle 16 20 bandında küsüratla falan
Aynen öyle 16 20 bandında küsüratla falan