Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Turhan A sporda çıkmıyor değil mi? Önceden söyledikleri sürekli sosyal medyada karşıma çıkıyordu bayadır görmez oldum

Ama maas toplami su anda kisitliyor bizi. Kisaca bonservis ile oyuncu almak degil, elimizden oyuncu cikarmak gerek. Sinam ve dejong gidecek. 1-2 gune dendi zaten. Yani cuma gunu muhabirler yazmaya baslar yarin istanbul da diye:-)
InşAllah umduğumuz gibi olur.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer için hala 15m euro civarı bütçemiz olduğunu da düşünmüyorum. Sebebi transfer sorularına temkinli yaklaşması ve kadroda düşünülmeyen oyuncuların ayrılmasını bekliyoruz manasında cevaplar vermesi. Bana göre hala 34-20 = 14m bütçemiz var demiyor.

Benim açıklamasından anladığım,

"30m euro civarı bir bütçe ayırdık ve 34m harcadık. Şimdi De Jong, Donk, Tarık, Cavanda, Sinan gibi çöpler ve belki de Selçuk'tan kurtulabilirsek, onlardan açılacak bütçeyle transfere mümkün olduğunca devam etmek istiyoruz."

Ama maas toplami su anda kisitliyor bizi. Kisaca bonservis ile oyuncu almak degil, elimizden oyuncu cikarmak gerek. Sinam ve dejong gidecek. 1-2 gune dendi zaten. Yani cuma gunu muhabirler yazmaya baslar yarin istanbul da diye:-)
Maaş bütçe sınırımız yok ama dikkatli olmalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun akşam ntv spor da olucak biraz daha net olur herşey.

Dursun planlamayi yapmis. Elimizden 3-4 oyuncu cikarcak.
Kalan para ne 16 diyelim

5-7 arasi asamoah
Geri kalani ardaya ( nef desteklli alacaklar sponsor)

4 oyuncu demek de jong,carole,sinan ve h.balta. aldiklari maas sanirsam toplam 6 civari

2-3 arasi asamoah, geri kalanida arda icin biraz yukarsi 3-5_4 gibi.

Olay artik hesap kitapda.

Bjk arkadaşım bu tempoyu 60 dakikaya çıkarsın kimse duramaz önünde diyor Galatasaray'ın

862454c753b1d7d99d700ed0ab873cea.jpeg

'Eller kulaklara...'

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Bjk arkadaşım bu tempoyu 60 dakikaya çıkarsın kimse duramaz önünde diyor Galatasaray'ın

Feguli ve asamoah da katilinca takima ben 50-55 dakika buluruz tempolu diyorum. Ilk 10 hafta tempolu gider, 2-3 hafta kotu oluruz diyorum kis donemi gelince malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt