Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani kaldı 7M filan bonservis o zaman elimizde. Denayer opsiyonlu kiralanır da, Arda olmazsa sola alternatifleri var mı acaba? Yoksa Arda olmazsa başka oyuncu gelmeyecek mi sol kanada.
Bu yabancı kuralını utanmadan neden bahane ediyorlar. Bir nevi kendi kendilerini ele veriyorlar, Türk oyuncular kötü yabancı oyuncu gelirse oynayamazlar diyerek. Türk oyuncu çıksın formayı kazansın oynasın.
Yani kaldı 7M filan bonservis o zaman elimizde. Denayer opsiyonlu kiralanır da, Arda olmazsa sola alternatifleri var mı acaba? Yoksa Arda olmazsa başka oyuncu gelmeyecek mi sol kanada.
O adamı bu forumda benden çok isteyen yoktur, dün de yazdım zaten. Ama sağ kanatmış o. Sol ayaklı olduğundan sol kanat gibi aklımızda kalmış ben dahil. Gerçi solda da oynayabilir de ne kadar verimli olur ayrı konu. Ters ayak oynuyor sonuçta.
Tudor'un dün Tolga'yı oynatmasına bakarsak muhtemelen geri dörtlünün önünde minimum 3 tane orta saha orijinli oyuncu oynatacak Asamoah o pozisyona da ciddi alternatif olur
O adamı bu forumda benden çok isteyen yoktur, dün de yazdım zaten. Ama sağ kanatmış o. Sol ayaklı olduğundan sol kanat gibi aklımızda kalmış ben dahil. Gerçi solda da oynayabilir de ne kadar verimli olur ayrı konu. Ters ayak oynuyor sonuçta.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.