Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
hay sizin yabancı kuralınıza tüküreyim gene en fazla 6 yabancı yaparlarsa izlemeyelim daha iyi çeri çöpü mü seyredicez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bu adam. neden arda ve asamoah haberlerine bukadar güveniliyorGalatasaray'ın yeni sol beki; Kwadwo Asamoah...
Hayırlı olsun... https://twitter.com/ac_yaycili/status/897461826341945344/photo/1
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Biraz borsa konusalim madem Galatasaray yasak
Önden arkadan dayarız fener'e , kafa açmayın.Fener, 10'a Feghouli yı alabiliyor muş iki sene sonra; satılma durumunda "Ön Hakları varmış" ... Doğru mu ?
Yani kaldı 7M filan bonservis o zaman elimizde. Denayer opsiyonlu kiralanır da, Arda olmazsa sola alternatifleri var mı acaba? Yoksa Arda olmazsa başka oyuncu gelmeyecek mi sol kanada.
O adamı bu forumda benden çok isteyen yoktur, dün de yazdım zaten. Ama sağ kanatmış o. Sol ayaklı olduğundan sol kanat gibi aklımızda kalmış ben dahil. Gerçi solda da oynayabilir de ne kadar verimli olur ayrı konu. Ters ayak oynuyor sonuçta.Joel Campbell
Badou da fenaAhahahaha yalnız o nasıl bi kendini yere atma lan.![]()
O adamı bu forumda benden çok isteyen yoktur, dün de yazdım zaten. Ama sağ kanatmış o. Sol ayaklı olduğundan sol kanat gibi aklımızda kalmış ben dahil. Gerçi solda da oynayabilir de ne kadar verimli olur ayrı konu. Ters ayak oynuyor sonuçta.
asamoah cumsUlaa oglen yazdim asamoah cums ya gelir diye. Sallamiyoruz elin italyanin yazinca onun kaynagi kimmis
Şerefsiz hakem o pozisyonda Belhanda'ya da sarı vermemiş miydi?Badou da fena![]()