Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hay sizin yabancı kuralınıza tüküreyim gene en fazla 6 yabancı yaparlarsa izlemeyelim daha iyi çeri çöpü mü seyredicez

Asaaaaamoahhhhhhhh

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Yani kaldı 7M filan bonservis o zaman elimizde. Denayer opsiyonlu kiralanır da, Arda olmazsa sola alternatifleri var mı acaba? Yoksa Arda olmazsa başka oyuncu gelmeyecek mi sol kanada.

Bu yabancı kuralını utanmadan neden bahane ediyorlar. Bir nevi kendi kendilerini ele veriyorlar, Türk oyuncular kötü yabancı oyuncu gelirse oynayamazlar diyerek. Türk oyuncu çıksın formayı kazansın oynasın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Asamoahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ulaa oglen yazdim asamoah cums ya gelir diye. Sallamiyoruz elin italyanin yazinca onun kaynagi kimmis

Kwadwo H.O.

Kwadwo.jpg

Tudor'un dün Tolga'yı oynatmasına bakarsak muhtemelen geri dörtlünün önünde minimum 3 tane orta saha orijinli oyuncu oynatacak Asamoah o pozisyona da ciddi alternatif olur

O adamı bu forumda benden çok isteyen yoktur, dün de yazdım zaten. Ama sağ kanatmış o. Sol ayaklı olduğundan sol kanat gibi aklımızda kalmış ben dahil. Gerçi solda da oynayabilir de ne kadar verimli olur ayrı konu. Ters ayak oynuyor sonuçta.

Solda da oynar. Hem de forvet özellikli bir kanat oyuncusu bence bize daha çok uyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt