Vida haberleri nereden çıktı.? Gelse müthiş olur. Lakin bizim ilgimiz olduğunu sanmıyorum.
Uğur Karakullukçu aspor da söyledi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vida haberleri nereden çıktı.? Gelse müthiş olur. Lakin bizim ilgimiz olduğunu sanmıyorum.
Yaa böyle birşey olabilir mi bu nasıl bir kafadır lan
İyi 75 yaşında dedemiz yorulmasın diye komple yerli ile çıkalım isterse
İşin ne kardeşim gerekirse 2. veya 3. lige gidip araştırıp bulacaksın futbolcuyu
Ohh ne güzel iş bea yasak getirelim bütün takımlar yerli oynatsın beni yormasınlar
Ee bunu bende yaparım ne gerek var Lucescu'ya
Ulan en çokda kızdığım nokta ise bu ülkede bu işten ekmek yiyen cenahtan bir Allahın kulu da çıkıp;
"Kardeşim bizim ülkemizde maalesef futbolu bilen yok. Bizim çocuklarımız çok yetenekli ama biz bir türlü geliştiremiyoruz yeteneklerini. Yetenekli olanlar da büyük takımlar tarafından yüksek paralara transfer oluyor ve kayboluyor. Bu yabancı serbestisi geldi de Türk futbolcuları Avrupa'ya açılmaya başladılar. Gerçek futbolu öğrenmeye başladılar" demiyor ya ona yanarım...
Asamoah'ın menajerlik şirketinden Papa Agyemang: "Sıradaki durak... İstanbul, Türkiye������✈"
edit. Ekli dosyayı görüntüle 17683
kwadwo'nun sakatlık sorunlari ciddi mi bi araştırabilir mi müsait olan... juveliler şikayetçi sakatlıklarindan
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Uğur Karakullukçu söyledi az önceVida haberleri nereden çıktı.? Gelse müthiş olur. Lakin bizim ilgimiz olduğunu sanmıyorum.
Muslera
Mariano Maicon Vida Asamoah
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Arda
Gomis
Yedekler
Eray
Serdar
Ahmet
Koray
Linnes
Tolga
Selçuk
Yasin
Eren
Of kadroya bak....
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur Karakullukçu hoş adamdır. Lakin A Spor gibi Türk Futbol tarihinin en sallama haberlerini yapan bir kanal da yorumculuk yapıyor. Vida gayet şık ve isabetli bir transfer olur. Ama ben hala ilgimiz olduğunu düşünmüyorum.
taraftarın istediğini görsünler yeterVida'yı istersek alırız. Tt'ye gerek yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi