Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa böyle birşey olabilir mi bu nasıl bir kafadır lan

İyi 75 yaşında dedemiz yorulmasın diye komple yerli ile çıkalım isterse

İşin ne kardeşim gerekirse 2. veya 3. lige gidip araştırıp bulacaksın futbolcuyu

Ohh ne güzel iş bea yasak getirelim bütün takımlar yerli oynatsın beni yormasınlar

Ee bunu bende yaparım ne gerek var Lucescu'ya

Ulan en çokda kızdığım nokta ise bu ülkede bu işten ekmek yiyen cenahtan bir Allahın kulu da çıkıp;

"Kardeşim bizim ülkemizde maalesef futbolu bilen yok. Bizim çocuklarımız çok yetenekli ama biz bir türlü geliştiremiyoruz yeteneklerini. Yetenekli olanlar da büyük takımlar tarafından yüksek paralara transfer oluyor ve kayboluyor. Bu yabancı serbestisi geldi de Türk futbolcuları Avrupa'ya açılmaya başladılar. Gerçek futbolu öğrenmeye başladılar" demiyor ya ona yanarım...

Ek olarak artık milli takımları fazla takan yok dünyada. Senede 3 maç için ben tüm yıl Selçuk-Tolga'yı izlemek zorunda mıyım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vida 17/18de 7 maça çıkmış bile :D
analiz var mı vida hakkında aradığımız sol stoper mi kendisi?

Uğur Karakullukçu hoş adamdır. Lakin A Spor gibi Türk Futbol tarihinin en sallama haberlerini yapan bir kanal da yorumculuk yapıyor. Vida gayet şık ve isabetli bir transfer olur. Ama ben hala ilgimiz olduğunu düşünmüyorum.

kwadwo'nun sakatlık sorunlari ciddi mi bi araştırabilir mi müsait olan... juveliler şikayetçi sakatlıklarindan

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

2013/2014 sezonunda ve öncesinde ortalama 40 maç üstü oynamış. yani sakatlık yok.
2014/2015 ve 2015/2016 sezonlarında ortalama 10 maç oynamış geri kalan dönemlerde sakatmış (kıkırdak hasarı, kas yaralanma, diz sakatlıkları)
2016/2017 sezonunda, yani son yılında sezon başını kaçırmış. (menisküs) daha sonra sakatlanmamış. 24 maç oynamış.
sonuç olarak son 3 sezonda ciddi sakatlıklar yaşamış.
ama geçen sene yaşadığı son sakatlıktan sonra sakatlanmayıp sezonu tamamlaması da önemli.

Vidayı çok izlemedim ama izlediğim maçlarda güzel bi izlenim bırakmadı bende

Ama herkes istiyosa iyi demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayat yabancı kısıtlaması isteyen yıldırım demirörenin milli takımın başına yabancı hoca getirmesi kadar saçma ve ironiktir

Asamoah-Vida-Maicon-Mariano şeklinde yapabilirsek lig tarihinin en iyi savunma 4lüsü olur

Son Aslan Kwadwo Asamoah!

Kadrosuna yaptığı takviyelerle adından söz ettiren Galatasaray, sol bek sorununa da çözümü buldu.

Geçtiğimiz gün yeni transferleri ile Kayserispor maçında adeta şov yapan Galatasaray, sol bek sorununu da çözmeyi başardı.

Sarı-kırmızılıar, yaklaşık 15 gündür temas halinde oldukları ve her konuda anlaştıkları Kwadwo Asamoah'ın transferi için İtalyan ekibi Juventus ile el sıkıştı.

Yıldız futbolcu ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray, Asamoah'a yıllık 2.3 milyon Euro ödeyecek.

Bu futbolcu için 9 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Juventus ise, 6 milyon Euro'ya ikna olmuş durumda. Asamoah için Galatasaray'ın İtalyan ekibine peşin 6 milyon Euro öderken, 1.5 milyon Euro da bonus taahhüt ettiği gelen haberler arasında.

Asamoah'ın hafta sonuna kadar resmen açıklanması ve hafta sonunda İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Son Aslan Kwadwo Asamoah! - Turkfutbol.com

Uğur Karakullukçu hoş adamdır. Lakin A Spor gibi Türk Futbol tarihinin en sallama haberlerini yapan bir kanal da yorumculuk yapıyor. Vida gayet şık ve isabetli bir transfer olur. Ama ben hala ilgimiz olduğunu düşünmüyorum.

Aspor sallama haber yapar da uğur yapmaz düzgün adamdır uğur

Vida 7-8 milyona gelse baya olumsuz bakardım ama bahsi geçen 2-3m avro doğruysa net fırsat transferi.Top tekniği fena değildi kiev maçlarından hatırladığım kadarıyla geriden oyun kurması vs gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt