- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Jese'yi kaçırdık Stoke City 1 yıllığına kiraladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

asamoah gelsin önce ,vida şu an ilgilendirmiyo beni
Dip not, psg sahibi beinsport sahipleri ayni veya ortak

He OLDU EVET ENDOGAN BİZİ BATIRMIŞTIR KESİN ÖYLEDİR
Olmayan beynini seveyim senin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu seneye kastetmemistimyav yok ne dünya stari
neymar gitti sol taraf bombos bebeler oynuyor ardayi kadroya bile almiyorlar
takip etmesek yutturacaksiniz bize bunlari
pazartesi günkü takım şampiyon olur ama asamoah gelirse 1 gol yesek 3 atarız cidden çok iyi sadece milletin dediği asamoah orta saha sol bek değil oynayamaz bu yorumlar neden varGözden kaçan bir nokta var. Bu takımı Tudor kuruyor. Geçen yıl Karabükü kurduğu gibi bu sene bizim kadro mühendisliğini yapıyor. Ve ekip işi olduğu gayet açık. Aldığımız tüm oyuncuların karakterine bakıldığında ortak özellik olarak agresif ve mücadeleci olmaları dikkatimi çekti. Gelecek olanlardan Asamoah da buna iyi örnek. Takımdaşlık iyi olur ve uyum sağlanırsa çok can yakılır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arda Avrupa'da elit bir takım bulsun anında gider düşünmez bile bizi A.Madrid'e dönmek istedi baktı olmadı. Galatasaray beleşe kiralamak derdinde sanırsam o zaman fitim gelsin ama kiralık veya bonservis vermek mantıksız hamle olur. Hele Asamoah bir gelsin. Sağa Feg geldi zaten sola Gary koyar idare ederiz.
Arda gitsin survivore ....![]()
Gözden kaçan bir nokta var. Bu takımı Tudor kuruyor. Geçen yıl Karabükü kurduğu gibi bu sene bizim kadro mühendisliğini yapıyor. Ve ekip işi olduğu gayet açık. Aldığımız tüm oyuncuların karakterine bakıldığında ortak özellik olarak agresif ve mücadeleci olmaları dikkatimi çekti. Gelecek olanlardan Asamoah da buna iyi örnek. Takımdaşlık iyi olur ve uyum sağlanırsa çok can yakılır.
Bu yuzden Arda ismi benim kafamda soru isareti. Mucadeleci, agresif, atletik bir adam degil. Takim ruhuna katkisi olacak biri de degil.
Bu aralar her golunden sonra secdeye varmasindan dolayi Katarlilar istiyor gibi geliyor bana.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyü de gel muhtemelen yaşın çok küçük
Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.
Anadolu takımlarında hocaya takım falan kurdurmazlar renktaş hatta Türkiye'de çok nadirdirGözden kaçan bir nokta var. Bu takımı Tudor kuruyor. Geçen yıl Karabükü kurduğu gibi bu sene bizim kadro mühendisliğini yapıyor. Ve ekip işi olduğu gayet açık. Aldığımız tüm oyuncuların karakterine bakıldığında ortak özellik olarak agresif ve mücadeleci olmaları dikkatimi çekti. Gelecek olanlardan Asamoah da buna iyi örnek. Takımdaşlık iyi olur ve uyum sağlanırsa çok can yakılır.
Bunlari yazdik kardesim, Qatar Sovereign Investment Fund vs. bilinen seyler hep.
Asil soru su: Moura'yi bize verecek kadar bir misyon bicmisler mi Turkiye ligine ve Galatasaray'a? Bence zaten futbola girmekteki amaclari Muslumanligin dunyadaki negatif algisini kirmak oldugundan Galatasaray markasini kuvvetlendirerek kullanma niyetindeler. Zaten bu transfer donemimizi ben tamamen onlara bagliyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi