Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim başkan Barca ninkinden vizyonlu çıktı la

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dip not, psg sahibi beinsport sahipleri ayni veya ortak

Bunlari yazdik kardesim, Qatar Sovereign Investment Fund vs. bilinen seyler hep.

Asil soru su: Moura'yi bize verecek kadar bir misyon bicmisler mi Turkiye ligine ve Galatasaray'a? Bence zaten futbola girmekteki amaclari Muslumanligin dunyadaki negatif algisini kirmak oldugundan Galatasaray markasini kuvvetlendirerek kullanma niyetindeler. Zaten bu transfer donemimizi ben tamamen onlara bagliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DHVmdjyWAAAYfQk.jpg

JESE RODRİGUEZ sol kanat ve forvet açığını kapatacak adamdı kaçtı kiralık stoke city

Gözden kaçan bir nokta var. Bu takımı Tudor kuruyor. Geçen yıl Karabükü kurduğu gibi bu sene bizim kadro mühendisliğini yapıyor. Ve ekip işi olduğu gayet açık. Aldığımız tüm oyuncuların karakterine bakıldığında ortak özellik olarak agresif ve mücadeleci olmaları dikkatimi çekti. Gelecek olanlardan Asamoah da buna iyi örnek. Takımdaşlık iyi olur ve uyum sağlanırsa çok can yakılır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iturbeyi kaçırmasak bari.mariano diazı almamak en büyük hata idi.gelecege yatırım olacaktı.daha önce de immobile'ı kaçırdık.

Son düzenleme:
Arda Avrupa'da elit bir takım bulsun anında gider düşünmez bile bizi A.Madrid'e dönmek istedi baktı olmadı. Galatasaray beleşe kiralamak derdinde sanırsam o zaman fitim gelsin ama kiralık veya bonservis vermek mantıksız hamle olur. Hele Asamoah bir gelsin. Sağa Feg geldi zaten sola Gary koyar idare ederiz.
Arda gitsin survivore .... :hat:

He OLDU EVET ENDOGAN BİZİ BATIRMIŞTIR KESİN ÖYLEDİR

Olmayan beynini seveyim senin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyü de gel muhtemelen yaşın çok küçük

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Gözden kaçan bir nokta var. Bu takımı Tudor kuruyor. Geçen yıl Karabükü kurduğu gibi bu sene bizim kadro mühendisliğini yapıyor. Ve ekip işi olduğu gayet açık. Aldığımız tüm oyuncuların karakterine bakıldığında ortak özellik olarak agresif ve mücadeleci olmaları dikkatimi çekti. Gelecek olanlardan Asamoah da buna iyi örnek. Takımdaşlık iyi olur ve uyum sağlanırsa çok can yakılır.

pazartesi günkü takım şampiyon olur ama asamoah gelirse 1 gol yesek 3 atarız cidden çok iyi sadece milletin dediği asamoah orta saha sol bek değil oynayamaz bu yorumlar neden var :D

Arda Avrupa'da elit bir takım bulsun anında gider düşünmez bile bizi A.Madrid'e dönmek istedi baktı olmadı. Galatasaray beleşe kiralamak derdinde sanırsam o zaman fitim gelsin ama kiralık veya bonservis vermek mantıksız hamle olur. Hele Asamoah bir gelsin. Sağa Feg geldi zaten sola Gary koyar idare ederiz.
Arda gitsin survivore .... :hat:
183540.jpg

Bu yuzden Arda ismi benim kafamda soru isareti. Mucadeleci, agresif, atletik bir adam degil. Takim ruhuna katkisi olacak biri de degil.

Bu aralar her golunden sonra secdeye varmasindan dolayi Katarlilar istiyor gibi geliyor bana.

Baskanimdan taleplerim:
-Fransizca bilen sol kanat
-Portekizce bilen sol stoper
-Asamoah
-Yedek forvet

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu yuzden Arda ismi benim kafamda soru isareti. Mucadeleci, agresif, atletik bir adam degil. Takim ruhuna katkisi olacak biri de degil.

Bu aralar her golunden sonra secdeye varmasindan dolayi Katarlilar istiyor gibi geliyor bana.

Ardayı Tudorun istediğini sanmıyorum. Bence Fatih Terim baskısını kırmak için istiyor yönetim. Başka açıklaması yok bu işin.

#yuvanadönselçuk

Büyü de gel muhtemelen yaşın çok küçük

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Lan senin yaşın kadar bu forumdayımdır ben

Cevap veremeyince mal mal mesajlar atma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anadolu takımlarında hocaya takım falan kurdurmazlar renktaş hatta Türkiye'de çok nadirdir

Clichy'i mi isterdiniz Asamoah'ı mı?

Başkan çıldırdıııııı

Bunlari yazdik kardesim, Qatar Sovereign Investment Fund vs. bilinen seyler hep.

Asil soru su: Moura'yi bize verecek kadar bir misyon bicmisler mi Turkiye ligine ve Galatasaray'a? Bence zaten futbola girmekteki amaclari Muslumanligin dunyadaki negatif algisini kirmak oldugundan Galatasaray markasini kuvvetlendirerek kullanma niyetindeler. Zaten bu transfer donemimizi ben tamamen onlara bagliyorum.

Evet diyeyim misyon anlaminda. Katar sahipleri dini anlamda ve yatirim anlaminda siyasi durumlarla ayni paralellikte. Dunyada musluman bir ulkenin en iyi takimi olarak gordukleri icin bir planlamalari var. Oyuncu isimleri dolasir durur elbet suydu buydu diye ama cin e giden okadar yildiz varken neden olmasin dedirtyiotr.

Eskiden rus ve amerika zenginleri kulupleri onundeydi. Su anda dunya piyasasinda katar ve cin rekabette. Katarlilarin amacida zaten bu buyuk kuluplere sponsorluk yaparak kotu algilari kirmak ve guc gosterisi yapmak. Idol bir takim sunmak zorundalar onlarda 1996-2000 yilindaki galatasarayin tum orta dogu ve dunyadaki ses getirmesini ve destek bulmasini, gelecektede boyle bir duruma niyetleniyorlar. Cunku ne fenerin be bjknin oyle bir potansiyeli ve gecmisi yok.

Kisaca gercekleri tarih yazar onuda galatasaray cumlesindeki sadece lafta olmadigini ekonomik olarak da dunya piyasasinda bunun farkindalar.

Oyuncu isimleri biz bu sene basarili devam edersek buyuyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt