Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligde şampiyonluğu getirecek kadro ...

32035.jpg

İnşallah seneye avrupa kadrosu ...

32034.jpg

Abi senin gibi birinden bu yorumu beklemezdim şahsen.

Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek neden bu kadar zor. Bunları söyleyince dursuncu şucu bucu olmaz kimse. Sadece insan olur.

Dursunun daha önceki beceriksizliklerini ve yanlışlarını unutmadık elbette. Ancak bu dinazorlar bugün Dursun'un şu ana kadar tek yaptığı doğru olan bu seneki transferlerden dolayı bu adamı gömmeye çalışırsa elbette arkasında dururum. Çakallara yılanlara karşı bu adamı sevmeseniz bile arkasında durmak şu an itibariyle her GS'lının görevidir. Tehlike Dursun değil, asıl tehlike o divan kurulundaki şerefsizler. Dursun gidecek diye seviniyoruz, yarın başkan adaylığına aday olacak insanlara bir baksan bunu net bir şekilde görürsün.
Yanlışlar eleştirilir, doğrular da takdir edilir. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Benim gibi birisinden niye beklemiyormussun.

Ben arkasinda durmam. Insallah karsilikli olarak birbirlerini yok ederler hem Dursun dan hem de o mankafali üyelerden kurtulmus oluruz.

Kimse bana transferlerin milletin Dursunu savunmasinda büyük rol oynamadigini anlatamaz. Transfer yapti diye degere bindi birden.

Kulüp üyeleri basli basina baska bir sorun zaten.

domagoj vidayi istemez misiniz :d

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

alemin en büyük tinercisi selçuk oynamalı diyor

ahahaha tutuştu kesik yediği için :D

Sosyal medya'da büyük destek var dursun özbek'e.

Acayip bi kenetlenme var
Bir nazif insanlara dursunu sevdirdi

TapaTalK

Arda 25 mio etmez ya, tursusunu kursunlar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Riva, Dursun'un yaptığı nadir iyi şeylerden birisidir. Eski başkan Faruk Süren'in bile azami 120 milyon dolar fiyat biçtiği arsadan asgari 270 milyon dolar kazanacağız. Bu rakam kar payıyla beraber 450 milyon dolara kadar çıkabilir. Bu da muazzam bir rakam.

Bana kalsa kulübün borçları olmasaydı da hiç satılmasaydı. Çünkü İstanbul'da ki bir avuç toprak bile günden güne değerleniyor. Ama kesinlikle zarar değil büyük kar ettik.

Borc kapanmayacak. Bunu görecegiz hepimiz en gec 1-2 sene sonra.

Ama is isten gecmis olacak cünkü mal varligimizi kaybetmis olacagiz ve borcumuz artacak hala.

Bir kac transfere herseyi yok saydiniz unuttunuz. Bu adam kulübe baskan oldugundan beri her gün bizi rezil etti her gün yeni bir fiyasko yeni bir rezalet ile karsi karsiya geldik.

Ama olsun canim transfer yapiyor simdi büyük baskan, hem Kayseri'yi 4-1 yendik sampiyon olduk sayilir tek mac ile.

Can, bence Dursun bu konuda gereksiz yere suçlanıyor. Nazifoğlu denen gereksiz bir kişi bu konuşmaları yapacak ve Dursun'u eleştirecek son kişidir. 2 sezondur kulübün içine her açıdan eden Dursun'u bu Nazifoğlu da dahil diğer gereksizler neden eleştirmezken bugün ne oldu da eleştirmeye başladılar. Beni bilirsin Dursun'u en çok eleştirenelerden biriyimdir ama, o gün ne kadar çok eleştirmeyei hak ederken bence bu sene desteği hak ediyor. Çünkü bu adam en kötü 1 sene daha kulübün başında olacak istifa etme gibi bir durum yok. O yüzden kulübün menfaati için desteklemek yerine köstek olursak bu bize ne katkı sağlar ki, rakiplerin ekmeğine yağ sürmek olmazmı.

Dursun gördüğüm en yalancı ve vizyonsuz başkan olmasına rağmen bu sene çok iyi transferler yaptı bunda hemfikiriz umarım. Hatta son yıllarda tüm mevkilere alınan en kaliteli transfer dönemi diyebiliriz. Şimdi yiğidi öldür hakkını ver durumundayız. Gerçekler ortada biz Dursun'u eleştirsekte savunsakta 1 sene daha başkan olarak orda olacak o yüzden kulüp menfaatleri için desteklemenin faydalı olacağını düşünüyorum.

Zaten Dursun gtse arkasından gelecek adayların profili de Nazifoğlu gibi omurgasız adamlar olacaktır. Sende biliyorsun bu adam yönetimdeyken yaptığı açıklamaları şurda sıralasak utancından insan içine çıkamaz ama adam çıkmış transferleri eleştiriyor.

Şunu karıştırmamak lazım Nazifoğlunun yaptığı terbiyesizliği söylüyoruz diye Dursun'un yaptıklarını unuttuk sayılmaz.

DHXr5WcW0AMcab5

Tudor kimi gosteriyor acaba, mac sirasinda taraftar ile selfie ceken Yasin'i mi yoksa yan pas geri pas uzman'i olan Selcuk'u mu?

:D

Barcelona, Arda'yı kiralamak istemiyor. En az €25M getiren kulüple görüşebileceklerini Ahmet Bulut'a ilettiler. (beIN Sports)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
10m kiralik bonservisi 2 yillik anlasma + 10m satin alma opsiyonu zorunlulugu

biter gibi bu is. monchi cok seviyormus ardayi. sartlari zorlar.

barcelona öyle bir kazık yediki ardadan :D kime iade edeceklerini bilmiyorlar bence 25 milyon ardaya daha neler yeni takım kurulur o paraya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt