Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor'un istediği takım Kayseri maçının ilk yarısı gibi oynayan bir takım. Adam gelirken bunu vadetmişti.
Deplasman performansını merak ediyorumTek korkum artık o performansı veremeyecek olmamız. İnşallah tek maçlık değildir de ağız tadıyla şampiyon oluruz. Bildiğin tahliye bekleyen mahkumlar gibi Galatasaray'ın maçını bekliyorum. Uzun zaman oldu bu kadar heyecanla maç beklemeyeli.
İşte Osmanlı gibi değil de gerçek bir deplasmanda ezici bir oyunla kazanırsak anlarım o takım olduk mu diye? Mesela Konyaspor, Trabzon, Başakşehir. İnşallah olmuşuzdur renktaş çok özledim böyle bir takımı.
Linnes ı sol bekte asamoah ı da mlc olarak kullanabiliriz bence dönüşümlü çıkarlar ileriye.
Dün akşam Başakşehir nasıl oynadı? İzleyemedim maçı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deplasman performansını merak ediyorum
Özellikle bu hırbo bülent'in takımını sahada ezersek bişeyler değişmiş diyebiliriz. Bize karşı felaket motive çıkacaklar ama güçleri yetmeyecek.
TapaTalK
Asamoah'ı sol beke kitlemek yerine orta sahada kullanmak bana nedense daha mantıklı geliyor. Kayseri maçında Tolga'nın oynadığı bölgeye koyabiliriz.
Tudor Tolga'yı kolay kolay kesmez
Ama beki de Linnes'e emanet etmek pek mantıklı gelmiyor bana. İyi başladı ama iyi devam eder mi şüpheli. Savunma da tehdit görmedi zaten.
Gerektiğinde orta saha ve sol önde de kullanılabilir elbette ama bence ilk planda Asamoah'ı son yıllarda alışık olduğu sol bekte düşünmek gerek.
Sol ön tarafa da ikinci bir transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Orta sahanın dinamik olmasında katkısı çok. Feghouli-Rodrigues Asamoah-linnes değişirAsamaoah ve Feghouli gelince keser. Bu iki oyuncu da defansa katkısı yüksek adamlar. Yer kalmıyor Tolga'ya.