Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un istediği takım Kayseri maçının ilk yarısı gibi oynayan bir takım. Adam gelirken bunu vadetmişti.

İşte Osmanlı gibi değil de gerçek bir deplasmanda ezici bir oyunla kazanırsak anlarım o takım olduk mu diye? Mesela Konyaspor, Trabzon, Başakşehir. İnşallah olmuşuzdur renktaş çok özledim böyle bir takımı.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Asil Yaşayan - 16.08.2017 06:45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: baku1907:cLink:3024335
Sol bek degil orta saha oynatacaklar.

Asamoah---Fernando---NDiaye

Bu 3 luyu orta saha olarak oynatirlarsa rakiplere top gostermezler.

Bizim Appiah-Aurelio lu orta sahadan bile iyi.

Devreye girip aldirmamak lazim dicem ama yonetim uykuda.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yuh. Biz de citkirildim Ekici iyilesecek de katki verecek diye bekleyelim. Bunlar normalde Ekici´ye falan top gostermez‚ anca cok iyi bir sahaya yayilis duzenin ile saha ici yardimlasman olur‚ ayrica hucumda da adam gecebilen yetenekli adamlarin olursa etkilerini azaltabilirsin. Yoksa Topal-Josef-Ozan muhtesem uclusunden ikisinin oynadigi maclarda filan ortada sıçan oyununa doner bizim maclar.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tek korkum artık o performansı veremeyecek olmamız. İnşallah tek maçlık değildir de ağız tadıyla şampiyon oluruz. Bildiğin tahliye bekleyen mahkumlar gibi Galatasaray'ın maçını bekliyorum. Uzun zaman oldu bu kadar heyecanla maç beklemeyeli.
Deplasman performansını merak ediyorum
Özellikle bu hırbo bülent'in takımını sahada ezersek bişeyler değişmiş diyebiliriz. Bize karşı felaket motive çıkacaklar ama güçleri yetmeyecek.

TapaTalK

İşte Osmanlı gibi değil de gerçek bir deplasmanda ezici bir oyunla kazanırsak anlarım o takım olduk mu diye? Mesela Konyaspor, Trabzon, Başakşehir. İnşallah olmuşuzdur renktaş çok özledim böyle bir takımı.

Ben bu kadro yapısıyla zamanla olacağını düşünüyorum. Ama bu takım mağlubiyetler de yaşayabilir, beraberlikler de ama mücadele yönünden kesinlikle tatmin edecektir.

Dün akşam Başakşehir nasıl oynadı? İzleyemedim maçı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gözü doyumsuz bazı arkadaşlar hala 3 4 transfer yazıyor bu kulüp para basmıyor aklınızda olsun zaten harcadık para ve garry de serdar da gayet iyi oynadı asamoah da tam bir joker olduğundan herkes istiyor kendini.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Vida'ya 3.5 maaş vereceğimize stoper almayalım daha iyi Ozak Kabak'a güvenelim

Deplasman performansını merak ediyorum
Özellikle bu hırbo bülent'in takımını sahada ezersek bişeyler değişmiş diyebiliriz. Bize karşı felaket motive çıkacaklar ama güçleri yetmeyecek.

TapaTalK

Şu Başakşehir, Osmanlı gibi bizimle dalga geçen hükümet takımlarını eze eze yenelim benim de tek dileğim bu.

Asamoah'ı sol beke kitlemek yerine orta sahada kullanmak bana nedense daha mantıklı geliyor. Kayseri maçında Tolga'nın oynadığı bölgeye koyabiliriz.

Ama beki de Linnes'e emanet etmek pek mantıklı gelmiyor bana. İyi başladı ama iyi devam eder mi şüpheli. Savunma da tehdit görmedi zaten.

Gerektiğinde orta saha ve sol önde de kullanılabilir elbette ama bence ilk planda Asamoah'ı son yıllarda alışık olduğu sol bekte düşünmek gerek.

Sol ön tarafa da ikinci bir transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Ama beki de Linnes'e emanet etmek pek mantıklı gelmiyor bana. İyi başladı ama iyi devam eder mi şüpheli. Savunma da tehdit görmedi zaten.

Gerektiğinde orta saha ve sol önde de kullanılabilir elbette ama bence ilk planda Asamoah'ı son yıllarda alışık olduğu sol bekte düşünmek gerek.

Sol ön tarafa da ikinci bir transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Asamoah Linnes'i de rahatlatır, orta sahayı da...

asamoah ve olursa vida ile bitiririz transferi.
asamoah ile de bitirebiliriz.
ama sol beke bir adam almazsak çok canımız yanar.

Asamoah+Welliton olacak devre arası için belki Vidayı kaptırırlar bilemeyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt