Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kadro yapısıyla zamanla olacağını düşünüyorum. Ama bu takım mağlubiyetler de yaşayabilir, beraberlikler de ama mücadele yönünden kesinlikle tatmin edecektir.

Bu takımın kalitesi yüksek olduğu için böyle iştahlı oynaRSA bu ligdeki takımları sever atar

Badou dışında raibiki delen adam sadece Feghoul olur belki zorlanırız ama dediğin de olabilir. Çok alternatifli oluyoruz maşallah. Bu şekilde de Linnes, Rodriguez gibi alternatifler yedek olarak katkı verir. İnşallah iyi olur hepsi.
Aynen orta 3'lüde Tolga sola yakındı oraya Asamoah'ı koyup beke Linnes'i de koyabilir ama Garry net Feghouli'nin yedeği olur diye düşünüyorum

Seleznyow çok iyi olur takımın yapısına çok uygun geçen sene çok diriydi yaş 32 olmuş ama en az 1 yıl savaşan mücadele eden çirkeflik de var minik minik elemanlar katkısı verir tekniği çok kötü değil gol krallığı var diye hatırlıyorum

Ali Naci

Sinan giderse Welliton gelecek.
Asamoah için anlaşmışız, Juventus'un sol bek transferi yapmasını bekliyormuşuz. 1-2 hafta sürer dedi.
Arda olmaz dedi.

Orta sahaya dinamik bir isim daha gerekiyor. Vainqeur cuk diye oturur. Eksik olanları tamamladıktan sonra bir orta saha daha almalıyız.

Abi Asamoah, Badou-Fernando-Tolga-Selçuk-Belhanda-Atalay (ve hatta bazen Koray'ı oraya koyuyor Tudor). Belki de en güçlü yerimiz orası. Üstelik Feghouli de iç oynayabilen bir oyuncu Engin gibi.

Transfer için stadı satmaya razı olacak arkadaşlar var. Abartmayalım lütfen.
Asamoah ve Volkan şen e fitim

Orta sahaya dinamik bir isim daha gerekiyor. Vainqeur cuk diye oturur. Eksik olanları tamamladıktan sonra bir orta saha daha almalıyız.
Olası transfer Asamoah da orta sahada görev yapabiliyor. Tolga iyi bir görüntü verdi. Selçuk hala kadroda, onu da kullanacağımız maçlar olacaktır. Hal böyleyken orta saha transferi çok lüks olur.

Transfer nöbete artık gelen var mı umutuyla değil öncelikle giden var mı umutuyla giriyorum renkdaşlar. Tarık , Cavanda , Sinan , Yasin , Jonk , Dong hadi şöyle sağdan sağdan.

Asamoah ve stoper gelsin kapatalım transferi. Ama stoper şart bence, Serdar'a güvenmiyorum. Birkaç gün sonra ilk yarıyı kapattı haberleri çıkmayacağı ne malum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt