Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
cyriac zu sivas
iyi transfer
iyi transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa-Alanya maçına baktığımda bu iki takımın da birçok takımdan iyi olduğunu gördüm. Düşmeleri sürpriz olur.
raporladım umarım ceza alırsın
3 milyon 4 milyon maaş fazla vidaya,toloiye gidilmeli.2018de bitiyo sözleşmesi,vidadan daha iyi hem.
Saha içine ne vereceği benim için önemli. Tahminlerime göre göbekli hali bile fark yaratır ligde. Saha dışında yapacakları umurumda değil. kiminle gezmeye gitmiş, hangi siyasiyi desteklemiş, bunlar kişinin kendisini ilgilendirir.
Yönetim yerli oyuncudan ziyade, yerli bir lider arıyor. Arda bu tanıma uyan bir oyuncu. Bu yüzden gelmesinden yanayım ben
sergencim öyle diyorsun da kendisi a takımla çalışmıyor bile
tudor fiziksel zaafiyetleri yüzünden daha erken demiş olabilir
4 milyon bonservis cok iyi asamoah için
Biz 4 falan verirdik.Başakşehir, Elia'nın bonservisini 1.10 milyon euro'ya aldı. Tam bizim oyun sistemimize uygun bir adam. Keşke biz alabilseydik.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Welliton'un haksız feshi için FIFA'ya gittik. Galatasaray'ın teklifi yok. Çıkış bedeli 2.5 M €" (Radyospor)
Malatya'nın hücum hattı çok iyi oldu zevkli maçlar izleyip sürpriz sonuçlar alabilirler.sadio diallo zu y.malatya
iyi transfer