Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riva projesi iptal olacak ya da uzayacak galiba. Sözleşmeyi imzalamayan firma dava açmış. İmzalamama nedeni ise belediyenin imar planını değiştirmesiymiş.

Liglerin bu sezonki transfer bilançoları

Untitled.webp

Saha içine ne vereceği benim için önemli. Tahminlerime göre göbekli hali bile fark yaratır ligde. Saha dışında yapacakları umurumda değil. kiminle gezmeye gitmiş, hangi siyasiyi desteklemiş, bunlar kişinin kendisini ilgilendirir.

Yönetim yerli oyuncudan ziyade, yerli bir lider arıyor. Arda bu tanıma uyan bir oyuncu. Bu yüzden gelmesinden yanayım ben

İşte biz de diyoruz ki başımıza ne geliyorsa yerli liderlerden geliyor. Muslera falan olsun lider. İlk 11'inin %90'ının yabancı olduğu takımda saha içi liderini yerli yaparsan o adam da Yasin'i Selçuk'u takıma monte etmek için elinden geleni yapar. Bunu herkes biliyor. Arda gelsin 1 ay sonra Belhanda veya N'Diaye yedeğe çekilir.

Başakşehir, Elia'nın bonservisini 1.10 milyon euro'ya aldı. Tam bizim oyun sistemimize uygun bir adam. Keşke biz alabilseydik.

10mluk topçuya 4m ödemek çok iyi olur

Transfer gerçekleşirse yönetimi tebrik etmek lazım

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Welliton'un haksız feshi için FIFA'ya gittik. Galatasaray'ın teklifi yok. Çıkış bedeli 2.5 M €" (Radyospor)

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Welliton'un haksız feshi için FIFA'ya gittik. Galatasaray'ın teklifi yok. Çıkış bedeli 2.5 M €" (Radyospor)

O feshi kesin haklıdır ben daha kulupten giden oyuncu için herhangi bir başkanın biz hatalıydık dediğini görmedim bunlar adamın parasını gününde vermemiştir adamda gitmiştir

Aslolan Galatasaray'dır

Bana öyle geliyor ki Asamoah ve scout transferi bir kanat forvet ile transferi kapatacağız. Kaan Ayhan aslında fena bir takviye olmaz. hem ortasaha hem stoepre derinlik getiren yerli bir yedek olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt