- 22 Kasım 2008
- 17.415
- 387
- 1.708
Asamoah+Niasse olarak kararımı revize ediyorum Wellitondan ziyade Niasse gibi bir kanat forward daha hoş olacaktır
Yazılan bu ekstra isimler oldukça şaşırtıcı. Zira Niasse, Welliton, Vida vb isimler gündemimize hiç girmediğini düşünüyorum.
Olursa Asamoah ve çok ekstra şeyler olması kaydıyla (Barca'nın xtir'i çekip kulüp bulamama durumunda hatırlı kişilere yaranmaya çalışan bir sponsor desteği ile) Arda dışında oyuncu almayız, alamayız.
Düşünün başkan divanın yoğun baskısı altında ve bu baskıdan kurtulmak için kendince bir dayanak bulmuştu ve "34M€ oyuncu aldım, 18M€ sattım, fark 16M€, satılacak oyuncularla birlikte bunun 10M€ seviyesine düşmesini bekliyorum. Bu da Galatasaray için gayet normal" demişti. (Ntv-15.08.17)
Oysa divanda aldığın oyuncu 34 değil 42M€ diye suratına çarptılar, Dursun Özbek yanıt veremedi. Bir anlamda alış satış arasındaki fark 24M€ ya çıktı. Oyuncu satmaksızın Asamoah'ı alırsa bu fark 30M€'yu geçecek gibi görünüyor. Bu durumda Dursun'u çiğ çiğ yerler. Bundan dolayı oyuncu satmadan transfer yapacağını sanmıyorum ben Dursun Özbek'in. Oyuncu satsak bile max 5M€ hedeflediğimiz için yine de suçu Divan Kurulu'na, Juventus'un ikna olmaması yada oyuncuya atıp transfer yapmamayı tercih edebilir.
Acı gerçekle yüzleşelim.