Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah+Niasse olarak kararımı revize ediyorum Wellitondan ziyade Niasse gibi bir kanat forward daha hoş olacaktır

Yazılan bu ekstra isimler oldukça şaşırtıcı. Zira Niasse, Welliton, Vida vb isimler gündemimize hiç girmediğini düşünüyorum.

Olursa Asamoah ve çok ekstra şeyler olması kaydıyla (Barca'nın xtir'i çekip kulüp bulamama durumunda hatırlı kişilere yaranmaya çalışan bir sponsor desteği ile) Arda dışında oyuncu almayız, alamayız.

Düşünün başkan divanın yoğun baskısı altında ve bu baskıdan kurtulmak için kendince bir dayanak bulmuştu ve "34M€ oyuncu aldım, 18M€ sattım, fark 16M€, satılacak oyuncularla birlikte bunun 10M€ seviyesine düşmesini bekliyorum. Bu da Galatasaray için gayet normal" demişti. (Ntv-15.08.17)

Oysa divanda aldığın oyuncu 34 değil 42M€ diye suratına çarptılar, Dursun Özbek yanıt veremedi. Bir anlamda alış satış arasındaki fark 24M€ ya çıktı. Oyuncu satmaksızın Asamoah'ı alırsa bu fark 30M€'yu geçecek gibi görünüyor. Bu durumda Dursun'u çiğ çiğ yerler. Bundan dolayı oyuncu satmadan transfer yapacağını sanmıyorum ben Dursun Özbek'in. Oyuncu satsak bile max 5M€ hedeflediğimiz için yine de suçu Divan Kurulu'na, Juventus'un ikna olmaması yada oyuncuya atıp transfer yapmamayı tercih edebilir.

Acı gerçekle yüzleşelim.

Yazılan bu ekstra isimler oldukça şaşırtıcı. Zira Niasse, Welliton, Vida vb isimler gündemimize hiç girmediğini düşünüyorum.

Olursa Asamoah ve çok ekstra şeyler olması kaydıyla (Barca'nın xtir'i çekip kulüp bulamama durumunda hatırlı kişilere yaranmaya çalışan bir sponsor desteği ile) Arda dışında oyuncu almayız, alamayız.

Düşünün başkan divanın yoğun baskısı altında ve bu baskıdan kurtulmak için kendince bir dayanak bulmuştu ve "34M€ oyuncu aldım, 18M€ sattım, fark 16M€, satılacak oyuncularla birlikte bunun 10M€ seviyesine düşmesini bekliyorum. Bu da Galatasaray için gayet normal" demişti. (Ntv-15.08.17)

Oysa divanda aldığın oyuncu 34 değil 42M€ diye suratına çarptılar, Dursun Özbek yanıt veremedi. Bir anlamda alış satış arasındaki fark 24M€ ya çıktı. Oyuncu satmaksızın Asamoah'ı alırsa bu fark 30M€'yu geçecek gibi görünüyor. Bu durumda Dursun'u çiğ çiğ yerler. Bundan dolayı oyuncu satmadan transfer yapacağını sanmıyorum ben Dursun Özbek'in. Oyuncu satsak bile max 5M€ hedeflediğimiz için yine de suçu Divan Kurulu'na, Juventus'un ikna olmaması yada oyuncuya atıp transfer yapmamayı tercih edebilir.

Acı gerçekle yüzleşelim.

Niasse Evertonda bizim takımdaki Donk durumunda hani çok spekteküler bir adam yazmadımki bedelsiz bile kiralanabilir,Sinan giderse 1 tane daha hücumcu lazım bence

vida yalan bence
bjkliler pompaliyor o haberi

karakteri baya sorunlu bir adammis

alkolu cok seviyormus, kumar fln baya vukuati varmis

tudor biliyordur bunlari

Acı gerçekle yüzleşelim.
Abi sen niye katılmıyorsun değerli yorumlarınla aramıza? Seni gören cennetlik oluyor resmen. :)

O degilde bu nejat gibi üyeler ne güzel u dönüsü yaptilar

Cöpler gelecek diyordular haha alin size cöp

Sadece Nejatmi rdas... Su forumun 90% u donusu yapti (ImparaTUDOR) ama iste sakalimiz yokki lafimiz dinlensin (herkes koylu koyune felan diye yuklenirken ben BASARILI OLACAK diyordum).

yarın alex sandro için chelsea juve görüşmesi varmış galiba

satmasalar bari

Vida transferi bitirilmedi beyler yanlış anlaşılmasın. Transfer bana göre bitti. Yani aradaki pürüzler hallolmayacak tarzda değil. Kulüp isterse bitirir bu transferi. Eldeki alternatifler vs. komple ele alınacak ve birisine imza attırılacak. Vida ihtimali daha yüksek.

Ersin Düzen:Galatasaray,Vida için Kiev'e 3 milyon euro önerdi.Kendisinede yıllık 3 milyon euro veriyor.

Serdar Aziz son maçtaki gibi oynasın stoper aramayız ama sakatlık büyük bir soru isareti.

Çık dengesiz topa giriyor ve kendini sakatliyor aziz.

Vida alinmaz, forvet transferi de ancak Sinan giderse olur (butce acmak gerek). Bu durumda sadece Asamoah gelir, gelecegi varsa tabi.

vidanin serdar ve maicon'a da pozitif etki edecegini takimdaki hırs ve agresifligi artiracagini ve ilerde iyi bkr bonservise satış şansı olmasinin büyük bir firsat olduğunu düşünüyorum

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt