Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.842
- 20.548
- 2.333
Messi için şartları zorluyor Dursun Başgan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber lanla iyice tinercilere bagladiniz
1 macla hemen
ndiaye 40 milyon len .q
bu ne ya
Naber lan
Valla ben yine ümitsizim.iyilik lo
gördünmü hirvat köylüsünü
kelini .... yaptigim
mahvetti takimi
Ömer'i bilmem de ben katılıyorum.Tümüyle katılıyorum. Ancak bu ikisinden çok Maicon konusunda endişeliyim; yıllardır arayıp da bulamadığımız profilde bir stoper izlenimini hiç edinemedim doğrusu şu ana kadar. Umarım toparlar, böyle devam ederse yine aciz bölgemiz stoper mevkii olur Allah korusun...
Kesin yargı olarak söylemiyorum, bunun için erken tabi. Endişeme katılır mısın Ömer?...
Ujfa, Popescu intibası vermiyor.Leven Tüzemen, Gökmen Özdenak, Hınçal Uluç gibi adamları tv lere çıkarmasalar. Fosil bunlar. Ha birde Osman Tamburacı vardı ama görmüyorum uzun zamandır.
Ne desem bilemedimNe boş bi adamsın ya.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Tudor daha sistemini oluşturduğu oyuncularla bırakın bir maçı daha antrenmana çıkamadığı dediğimde belli bir linç grubu vardı? O arkadaşlarım neler düşünüyor acaba? Allah adını vererek soruyorum Terim şuan gelse bu kadroyla şampiyonluğu sonuna kadar kovalar bundan şüphem Yok.Ama Terim bu kadroyu Sistemi oluşturabilir miydi acaba? İnsanları linç etmeden önce lütfen ne demek istediğini anlamaya çalışın. Kaldıki Tudor un teknik adamlığı hala soru işareti benim gözümde ve ciddi ciddi 5 maçını görmek istiyorum
Miranda nerden cikti?Asamoah ve Miranda mı gelcek ?
Abi Kayseri maçında da iki pozisyonda gerçekten hayretler içerisinde bırakan yer kayıpları yaptı. Bazen kafa gidiyor herhalde ve alanını çok boşaltıyor. Ama bir konuda son derece modern bir tarzı olduğunu söylemem lazım o da oyun kurması. Ayağı gayet iyi ve topla çıkışları da sağlam. Bu da ortasahayı öne çıkarmamızı kolaylaştırıyor.
Yalnız ben ligde stoperlere çok değer atfetmem. Geçen senelerde bile 2 adam gibi ortasahamız olsa o gollerin yarısını yemezdik diye düşünüyorum. Maicon-Serdar(sakatlanmazlarsa) ligi götürebilirler. Ama bizim stoperlerin derbilerde basit hata geleneği vardır yıllardır. Bu ikili de bu geleneğe uymaya adaylar şimdiden![]()
...