Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Soldado tip olarak resmen Semih Sentürkün yandan yemisi yahu.
Bu kadar benzediklerini bilmiyordum.

rahat olun 30 milyonluk topcu olsa
avrupa takimlari cokdan kesfederdi

26 yasindaymis ndiaye
ohohoho
zor bu saatden sonra
butun sene ayni böyle oynamali tas catlasa 15 verirler
ki ekimde 27 olacakmis

Tümüyle katılıyorum. Ancak bu ikisinden çok Maicon konusunda endişeliyim; yıllardır arayıp da bulamadığımız profilde bir stoper izlenimini hiç edinemedim doğrusu şu ana kadar. Umarım toparlar, böyle devam ederse yine aciz bölgemiz stoper mevkii olur Allah korusun...

Kesin yargı olarak söylemiyorum, bunun için erken tabi. Endişeme katılır mısın Ömer?...
Ömer'i bilmem de ben katılıyorum. :asd: Ujfa, Popescu intibası vermiyor.

Leven Tüzemen, Gökmen Özdenak, Hınçal Uluç gibi adamları tv lere çıkarmasalar. Fosil bunlar. Ha birde Osman Tamburacı vardı ama görmüyorum uzun zamandır.

Feghouli ndiyaye fernando maiconun imza töreni bittiğinde topçular kalkmadan Osman tanburacı geldi bir dakika dedi bu dördünün arkasına geçip foto çektirdi en son orda gördüm gülmekten de yıkıldım. Levent tüzemen selçuk yalakası geçen programda tudora salladı selçuku övdü osmanlı maçında oynayacak bakım görürsünüz dedi erman ağzının payını verdi ama bu hala selçuk selçuk dedi

Aslolan Galatasaray'dır

1343396.gif

arkadaslar para yediriyorlar
ver bi yorumcuya 5000 dolar
seni tvde dunyanin en iyi topcusu yapar
managerlerle medya elemanlari bosunami paso yemek yiyorlar durmadan
birde anlatirlar yorumcular
ya iste dun su menajerle yemekteydik
bugun sunla diye

ismini bilmiyorum verebiliyormuyum
scoutlu forum iste
orda bi duyumcu miranda duyumu vermis

Tudor daha sistemini oluşturduğu oyuncularla bırakın bir maçı daha antrenmana çıkamadığı dediğimde belli bir linç grubu vardı? O arkadaşlarım neler düşünüyor acaba? Allah adını vererek soruyorum Terim şuan gelse bu kadroyla şampiyonluğu sonuna kadar kovalar bundan şüphem Yok.Ama Terim bu kadroyu Sistemi oluşturabilir miydi acaba? İnsanları linç etmeden önce lütfen ne demek istediğini anlamaya çalışın. Kaldıki Tudor un teknik adamlığı hala soru işareti benim gözümde ve ciddi ciddi 5 maçını görmek istiyorum

Bence hoca böyle arzulu ve diri bir takımla ecdad kanırtırdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ostersunds yedi. 2-1 yeniliyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç oyuncu alalım Asamoah'dan sonra be. 1-2 tane scout transferi olursa olsun. Bakın bu sene Bruma olmasa transfer yapamazdık. Öyle ya da böyle Semih, Sinan gibi adamlar da para kazandıracak. Genç 1-2 transferden zarar gelmez.

Abi Kayseri maçında da iki pozisyonda gerçekten hayretler içerisinde bırakan yer kayıpları yaptı. Bazen kafa gidiyor herhalde ve alanını çok boşaltıyor. Ama bir konuda son derece modern bir tarzı olduğunu söylemem lazım o da oyun kurması. Ayağı gayet iyi ve topla çıkışları da sağlam. Bu da ortasahayı öne çıkarmamızı kolaylaştırıyor.

Yalnız ben ligde stoperlere çok değer atfetmem. Geçen senelerde bile 2 adam gibi ortasahamız olsa o gollerin yarısını yemezdik diye düşünüyorum. Maicon-Serdar(sakatlanmazlarsa) ligi götürebilirler. Ama bizim stoperlerin derbilerde basit hata geleneği vardır yıllardır. Bu ikili de bu geleneğe uymaya adaylar şimdiden :)

Felaket tellallığı gibi algılanmasın ama rakibi karşılarken olduğu gibi, topla oynarken de çok hantal izlenim veriyor. Baskı uygulayabilen takımlar topu öyle ayağında gevelemesine izin vermeyeceklerdir.

Oyun tarzı ve karakteri itibariyle Belhanda' dan endişelerim dağılmış değilken birde Maicon çıktı başıma:mad::P...Normalde ''Gamlı baykuş'' kategorisinde değilimdir, genelde iyimser tarafta yer alırım. Lakin önümüzdeki yıllarda manevra kabiliyetini engelleyecek çok yüksek bedelli kontratlar yapılıyor; sportif başarının kaçınılmaz bir mecburiyet haline geldiği şu durumda keşke ciddi bir Avrupa kulübünden formda bir stopere yatırım yapılsaydı, diye düşünmeden edemedim!:confused:...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt