Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip bir düşünceye varabilmek için en az 20-25 Maç izlememiz gerekir. Her ne kadar Barça düşüşte de olsa kaliteli ayaklara sahipler hala. Dinamizmi kaybetmiş, Iniesta hikayesinin sonuna yaklaşmış olsa dahi kalite,iq farki net var yani.. bu takımı daha izlemek lazım...

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Hayal kurmak istedim ama tt arenada 50 bin taraftarla yenebileceğimiz kanaatindeyim çünkü ne kadromuz 2013ten kötü ne de barça o zamanın realinden iyi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İddaa beşiktaş'a 1.85 bize 4.30 vermiş. Ülke futbolunu hiç bilmesem ve takip etmesem Bjk yüzde yüz şampiyon derdim çünkü kumarı her zaman oynatan kazanır. Uzun zamandır da sezon başında kimi favori gösterdiyse o şampiyon oluyor zaten. Oranları hiç düşünmeyip futbol olarak düşünürsem şansları iki takımın eşit görüyorum. Onların takım yaşlandı. Sezona çok iyi girmediler. Biz iyi oyuncular transfer ettik ve iyi futbolla başladık.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugun 1.000 lira atsan sezon sonuna kadar bekliyceksin o da var

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı sınırı yine gelirse daha da bizim ligi izlemem çok net. Selçuk'u, Tolga'yı, Hasan Ali'yi izlemek için ayda 150 lira vermem, gider tüm üyeliklerimi de iptal ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ohhh Arda tehlikesi de geçti, şükür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niang dpartak moskovaya gitmeyi reddetmis.
12 milyon bonservisi var ah ulan çok isterdim niangi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]Juventus CEO'su Beppe Marotta: "Mutsuz oyuncuları takımda tutmayı düşünmüyoruz"

[/FONT]
DHdqlxvXsAAB5WF.jpg

Bende aimar hayranıydım. Ah gelmedi gelemedi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt