Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz sonra hastanem var. Adamlar kamerayla agazimdan migdeme inecek. Bunu tecrube eden bi rdasimiz varmi veya @Melih Peker sen doktordun demi rdas? Acitiyormu bu yontem, girtlagimdan nasil sokacaklar boru/kabloyu aq ben biri parmagini agazima degdirse kusan bi adamim. Nasil olacaksa o is :(

"We will kill everybody"
İşlem öncesi sedatif ilaç verirler , eğer tecrübeli ve eli hafif biri yaparsa ilacın da etkisiyle işlem sonrası hiçbirşey hatırlamazsın.

Acıtmaz ama çok öğüreceğinden emin ol, bende kusma konusunda çok hassasım, dediğin gibi biri bademciklerime doğru yeltense yeter ama endoskopi sırasında kusma sıkıntım olmadı, dediğim gibi hayatının en öğürtülü gününe hazır ol..

Geçmiş olsun..
Tesekkur ederim Bilgilendirdigin Icin rdas. Ben suan hayatimda olmadigi kadar Yusuf Yusuf modundayim. Elimde olsa vaz gecerimde saglik olunca akan sular duruyor is te :(

"We will kill everybody"

maldivlerin zamanı değil giderseniz bunalırsınız sıcaktan. mart nisan mayıs oraların zamanı

İşlem öncesi sedatif ilaç verirler , eğer tecrübeli ve eli hafif biri yaparsa ilacın da etkisiyle işlem sonrası hiçbirşey hatırlamazsın.
Yok uyutmayacaklar rdas. Benim vucut uyutulmuyor ilac Île felan. Capraz baglarim kopmustu o zamanda uyutamadilar en sonunda belime igne vurup ameliyat etmislerdi. Bugunde sadece bogazimi uyusturacaklar galiba. Dun doktor demisti normalde uyutuyoruz hastalari ama sende o sikinti oldugundan senin bogazini uyusturup deneyecegiz dedi... Sikinti olmaz demi?

"We will kill everybody"

Hırvat milli takımında nasıl 11 oynuyor. Kiev futbolcularını kolay kolay vermiyor zaten. YarmelenkoYuda mı kimse istemiyor yani iyi maaş alıyorlar. Vida 3 3.5 gibi para alıyor orda
Tamam vermiyor da şimdi 3-4 arası paraya verecekse milletin kapıda yatması gerekmiyor mu sence? Öyle fırsat transferi filan da değil sonuna geldik artık. Milli takımda oynaması karekteri için bir sonuç değil Türkiye değil Hirvatistan.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 sene kontrati kalmis 22'lik Bruma'yi 12'ye sat. 1 sene kontrati kalmis 27'lik Belhanda'yi 8+2 Milyon'a al ve simdi de 1 sene kontrati kalmis 28'lik Asamoah ya 8 öde.

Welcome to Galatasaray.

Garry bu takimin ilk 11 oyuncusu degildir. Maçin tekrarini izliyorum sirf ilk 10 dkk'da en az 5 top kaybetmis.

asamoah kesin olacak da biraz zaman alacak gibi.
Juventus son güne kadar bekletir bizi.

10 bin euro çok ciddi para. Zaten tatil yapmaya o kadar parası olan adamın bu forumda ne işi var Fatih reis? :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayatimizda 10 bin yavroyu bir arada gördük de iki haftada hacilamasi kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt