Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelse iyi olur gelmesine de içimden bir ses de inş bu Linnes bu sezon bir patlama yaparda faydalı olur diyor..Ben o çocuğun çalışma azmini seviyorum gerçekten.Bu kadar kaliteli bir kadronun içinde bu adam sırıtmamak için elinden geleni yapar bence.

s.gumues yakında yeni sözleşme imzalayıp medya önünde taraftardan özür diler gibime geliyor.

Biraz alakasız ama en aktif konu bu diye buraya yazıyorum bizim forumun tribünde bir aktivitesi var mı ben hiç denk gelmedim öyle bir başlığa

Stadları var,eskisi gibi mali anlamda çöplük değiller gelirleri daha fazla.8 sene olmasa da 3-4 senede bir şampiyon olurlar.
Mali anlamda baya baya çöp seviyelerinde.
10-15 sene peş peşe şampiyon olsalar belki kurtarırlar kelleyi ama buda hayal yani kendi adlarına.
Hiç bir projeleri de yok gibi bide.
Hani bu sene 4 milyon cuk kar etmiş deniliyor ya. Çıkart bakalım şampiyonluk ve Avrupa gelirlerini ne oluyor.

Bir biz Riva ve florya sağolsun ışık var gibi mali anlamda ama ne olacak o projeler bekliyorum korkuyla artık vallahi. Ne fener de nede bjk da bu imkan var ki bu ikisinin borcuda bizimkisi ile hemen hemen aynı seviyelerde.

Mali anlamda baya baya çöp seviyelerinde.
10-15 sene peş peşe şampiyon olsalar belki kurtarırlar kelleyi ama buda hayal yani kendi adlarına.
Hiç bir projeleri de yok gibi bide.
Hani bu sene 4 milyon cuk kar etmiş deniliyor ya. Çıkart bakalım şampiyonluk ve Avrupa gelirlerini ne oluyor.

Bir biz Riva ve florya sağolsun ışık var gibi mali anlamda ama ne olacak o projeler bekliyorum korkuyla artık vallahi. Ne fener de nede bjk da bu imkan var ki bu ikisinin borcuda bizimkisi ile hemen hemen aynı seviyelerde.

Bizim belimizi doğrultma ihtimali olsa bile bu rakiplerle aramızda fark yaratmaz,daha doğrusu yarattırmazlar.Devlet olaya el atar.

Stadları var,eskisi gibi mali anlamda çöplük değiller gelirleri daha fazla.8 sene olmasa da 3-4 senede bir şampiyon olurlar.

Zaten tüm takımların gelirleri üç aşağı beş yukarı aynı büyük olmak başka bir şey 8jk hiç bir zaman Galatasaray veya Fenerbahçe gibi olamaz bunu bildiklerinden dolayı arada bir şampiyon oldukları için saçmalamaya başlıyorlar. Kaldı ki 2 yıldızları olması gerekirken bedavadan 3 yıldızları var uzun yıllarda 3 yıldızlı kalırlar ayrıca dursun ve aziz onları 2 sene şampiyon yaptı ilk önce demirörene 100 milyon euro olan borçlarını ödesinler

Aslolan Galatasaray'dır

Son düzenleme:
Bizim belimizi doğrultma ihtimali olsa bile bu rakiplerle aramızda fark yaratmaz,daha doğrusu yarattırmazlar.Devlet olaya el atar.
Devlet olaya el atsın myc yerım herhalde.
Hadi atsın tamam yine ama o vakit versin Riva mızı florya mızı geri beya benzer değerde olan bir şeyler.
Sami yeni ver devlet kazanç sağlasın. Riva sat devlet kazansın. Avrupa kupasını getir devlet kazansın reklam olarak.
Bumlara gelince gece ay canım neyin eksik dur vereyim.... Si... Böyle işi haaa.

bjk zorunluluktan iyi yönetiliyor. zaten batıklardı. o yüzden ne yapsalar olumluymuş gibi görünüyor yada olumlu etki ediyor daha kötüsü olamazdı zaten yıldo sonrası onlar için.

Asamoah ve alternatif stoper yeterli olur

Sol acik bende isterim ama gercekci olmak lazim,asamoah'i kullanabiliriz o mevkide veya Garry Rodrigues

Tolga kayseri macinda oldugu gibi is yaparsa sol acikta onu da alternatif olarak düsünebiliriz

Devlet olaya el atsın myc yerım herhalde.
Hadi atsın tamam yine ama o vakit versin Riva mızı florya mızı geri beya benzer değerde olan bir şeyler.
Sami yeni ver devlet kazanç sağlasın. Riva sat devlet kazansın. Avrupa kupasını getir devlet kazansın reklam olarak.
Bumlara gelince gece ay canım neyin eksik dur vereyim.... Si... Böyle işi haaa.

Objektif bakmak gerekirse,ortada tek taraflı bir durum yok.Buna karşılık kaç kez vergi borcu affından yararlandık.

Mehmet Demirkol: "Riekerink'e sorsan 'Bana da bu takımı verseler ben de oynatırım. Verdiler de oynatmadık mı ?' der."

abv asamoah

Asamoah Sart oglu sart bir de stopper mecburiyetimiz var. Serdar camdan addam.. Ahmet ise kotu gunun yedegi ancak malesef. Ostersund macinda yaptigi hatadan sonra kendini kolay kolay toparliyacagini beklemiyorum..

Asamoah + Stopper ...gerisini idare ederiz yil sonuna kadar... :hat:

Objektif bakmak gerekirse,ortada tek taraflı bir durum yok.Buna karşılık kaç kez vergi borcu affından yararlandık.
Af yok. Bir kere oldu bu ki tüm külüpler adına olmuştu. Bir fener devamlı zamanında ödedi diye yaygara yaptı bizi hedef gösterdiler. Kaç tane kulübün vergisi o dönem silindi sorsan eeeee karıştırma orasını tabiki oluyor.

Diğer vergi olayları af değil karşılıklı pazarlık sonuçu nda indirimlerdi ki burada yine sadece biz yaptık sanki. Herşeyden önce 2000 yılından beri hadi tüm vergiler ödrmrseydik belki uefa kupasının ülkeye verdiği reklam katkısıyla eş değerdir ki bence değil bile.
Bu diğer iki takım ne gibi fayda sağlamış ülkesine de yardım görme hakkına sahip? Şike reklamının değeri varsa bilemem tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt