Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Demirkol: "Riekerink'e sorsan 'Bana da bu takımı verseler ben de oynatırım. Verdiler de oynatmadık mı ?' der."

Problemi çözmek , problemi gözlem ve tespitlerle doğru şekilde belirlemek , nasıl düzeleceğine dair hipotezlerde bulunmak ve tecrübelerin hipotezi nasıl desteklediğini görmekten geçer ...

Demirkol boş yapmasın Tudor tek tek analiz etti sıkıntıyı ve 3 yıllık kabız döngüden kurtardı takımı diğerlerinin bunun farkında olduğunu bile sanmıyorum ... Evlatçı ve biatçı kültürün yorumcusu fenerli Demirkol ... Şahenke şirin görünsün koltuğunda biz kimin ne olduğunu biliyoruz

Serdar Ali Çelikler: "Soldado'yu Beşiktaş'a itelemeye çalıştılar. Beşiktaş Negredo'yu aldı. Soldado, Fenerbahçe'de."

abv asamoah

eca895044bfddb5f07e8309620535dce.gif

DHh8PVqWsAAD8S7.jpg

Asamoah kadroda yine, son maçı olur hafta içi biter.

233160eab835b6b1180493e0767ec6b5.jpg

gelin buyrun beyler
spotifimiz de var cok sukur
bjk macina kadar muzik qeyfi yapariz ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Mehmet Demirkol: "Riekerink'e sorsan 'Bana da bu takımı verseler ben de oynatırım. Verdiler de oynatmadık mı ?' der."

Problemi çözmek , problemi gözlem ve tespitlerle doğru şekilde belirlemek , nasıl düzeleceğine dair hipotezlerde bulunmak ve tecrübelerin hipotezi nasıl desteklediğini görmekten geçer ...

Demirkol boş yapmasın Tudor tek tek analiz etti sıkıntıyı ve 3 yıllık kabız döngüden kurtardı takımı diğerlerinin bunun farkında olduğunu bile sanmıyorum ... Evlatçı ve biatçı kültürün yorumcusu fenerli Demirkol ... Şahenke şirin görünsün koltuğunda biz kimin ne olduğunu biliyoruz
tespit edecek ne var ki ilk 11 komple degisecekti ve cogu oyuncu degisti. 7 transfer + muslera ile tas gibi 8 oyuncu var simdi

Bjk maçını ızleyecektım ama bu gece ımam nıkahım var.

Pazar da düğünüm.

Allahdan cumartesi Galatasaray ımın maçını izleyebileceğim (:

feguliiiiii ?❤

Yarin guzel bi galibiyet alsak buralarda bayram havasi olacak insallah

Yine güzel futbol ile galibiyet sart,yillardir cile cekmekten kötü futbol izlemekten biktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt