Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal aysal futbolcudan anlıyormuş ne komik insanlar var
Burdisso Hayrovic ontivero
Hele Türk diye alıp geldiği endogan adili komedi

İstisnalar kaideyi bozmaz. Sana 5-6 senede başarı getiren iskelet kadroyu o kurdu. Kusura bakma ama haksızsın renktaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstisnalar kaideyi bozmaz. Sana 5-6 senede başarı getiren iskelet kadroyu o kurdu. Kusura bakma ama haksızsın renktaş

Hangi iskelet terimden sonra iskelet mı kaldi
Madem kurdu niye başarı gelmedi sadece hamzanın şampiyonluğu var oda nasıl olduğu ortada

Terim'in Burdisso ve Hayrovic'lerini saysak buradan köye yol olur. Terim'i kötülemek değil maksadım lakin Aysal'ın vizyon transferleri olmasa idi 2000 Uefa kupası zaferini konuşuyor olurduk.

5b10f7658c8aa2f233ded114557130e1.jpg

ya brumada olsaydi... her mac +7

abv asamoah

Kimse kusura bakmasın ama 12-13 sezonunda yabancı sınırı olmasaydı Ünal Aysal bu camiaya ŞL'de yarı final oynatacak düzeyde bir kadro kurardı. Ona rağmen çeyrek final oynattı. Sınır bizi mahvetmişti o dönem, hatırlayan vardır elbet

tam brumalık sezon ama sizce de öyle değil mi

5 6 başarı dedin terimden sonra 1 şampiyonluk var bir 4 bir 6 bir ıkincilik bumu başarı

4 kupa var 3 yılda yanlış hatirlamıyorsam.

Yeni yonetimler kadronun uzerine bir seyde koyamadılar. Meloyu gonderip bilali alırsan sonuc hüsran olur.

Ünal aysal dediginiz adam Meloyu gönderip yerine alperi alacaktı daha neyi konuşuyoruz

5 6 başarı dedin terimden sonra 1 şampiyonluk var bir 4 bir 6 bir ıkincilik bumu başarı

5-6 başarı demedim ben, cümleyi iyi oku. 5-6 senede başarı ve kupa getiren kadro dedim. 2011 transfer döneminde gelen oyuncular sebebiyle kaç kupa kazanıldı bir araştır istersen

Aysal'ın en büyük hatası FT krizini iyi yönetememek oldu. O konuda haklısınız, ona birşey diyen yok. Ama o konuda Aysal kadar Fatih hocanın da hataları vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt