Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat güzel diyorsunda geçen adamın biri bana hakaret ettiğinde böyle uyarı falan gelmemişti.
Aslolan Galatasaray'dır
anladım hocam.Giresunluyum ben,ama antalyada yaşıyorum yakınım sizin oralaraAdana kirvem
Aslolan Galatasaray'dır
Nerde konuştu yine davarSerdar Gürler: "Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok."
Sus lan sus artık
abv asamoah
Değerli renktaş ben eğer burada olduğumda böyle bir hakaret olduğunda müdahale etmedi isem senden tüm forum önünde özür dilerim. Ben gördüğüm zaman bu uyarıyı yapıyorum. Amacımız millete ceza verip forumu boşaltmak değildir. Amacımız her üyenin bizlerde dahil burada olması ve yazmasının güvence altına alınmasıdır. Kimse görüşlerinden dolayı beğenmediği birine hakaret etme ve aşağılama hakkına sahip değildir.
bilmiyorum spor sayfalari atmış gene twitterda sinir oldum bu adama yav...Nerde konuştu yine davar
TapaTalK
davar ne konuşacak yayılır anca....yetenek fukarası tabi alayı ağlasınlar şimdi...Nerde konuştu yine davar
TapaTalK
Bu eski konuşması gibi geldibilmiyorum spor sayfalari atmış gene twitterda sinir oldum bu adama yav...
abv asamoah
Serdar Gürler: "Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok."
Sus lan sus artık
abv asamoah
Ucu açık bırakmışSerdar Gürler: "Tekrardan Avrupa'ya gitme hedefim yok. Benim hedefim Türkiye'de bir kulüpte oynamak. Onu da zamanı gelince açıklarım."
abv asamoah
Bu şenol güneş çok komik adam dün berabere kalınca su molasınk eleştirmiş. Geçen hafta antalyayı bedava penaltıyla yendikten sonra su molasını konuşmak aklına gelmemişti. Bu sene daha çok ağlar ilginç ilginç konular çıkarır bize.
Aslolan Galatasaray'dır