Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Gürler: "Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok."

Sus lan sus artık

abv asamoah

Üstat güzel diyorsunda geçen adamın biri bana hakaret ettiğinde böyle uyarı falan gelmemişti.

Aslolan Galatasaray'dır

Değerli renktaş ben eğer burada olduğumda böyle bir hakaret olduğunda müdahale etmedi isem senden tüm forum önünde özür dilerim. Ben gördüğüm zaman bu uyarıyı yapıyorum. Amacımız millete ceza verip forumu boşaltmak değildir. Amacımız her üyenin bizlerde dahil burada olması ve yazmasının güvence altına alınmasıdır. Kimse görüşlerinden dolayı beğenmediği birine hakaret etme ve aşağılama hakkına sahip değildir.

Değerli renktaş ben eğer burada olduğumda böyle bir hakaret olduğunda müdahale etmedi isem senden tüm forum önünde özür dilerim. Ben gördüğüm zaman bu uyarıyı yapıyorum. Amacımız millete ceza verip forumu boşaltmak değildir. Amacımız her üyenin bizlerde dahil burada olması ve yazmasının güvence altına alınmasıdır. Kimse görüşlerinden dolayı beğenmediği birine hakaret etme ve aşağılama hakkına sahip değildir.

İlginiz için teşekkürler. Özür dilemenize gerek yok samimiyetinize inanıyorum

Aslolan Galatasaray'dır

Serdar Gürler: "Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok."

Sus lan sus artık

abv asamoah

Milyonları eskisi gibi cukkalayamayan yerli topçunun dramı...

Defol git tekrar fransaya, orada baltaya sap olamamışsın, bu ligde barındığına şükret önce bir...

Serdar Gürler: "Tekrardan Avrupa'ya gitme hedefim yok. Benim hedefim Türkiye'de bir kulüpte oynamak. Onu da zamanı gelince açıklarım."

abv asamoah

Bu şenol güneş çok komik adam dün berabere kalınca su molasınk eleştirmiş. Geçen hafta antalyayı bedava penaltıyla yendikten sonra su molasını konuşmak aklına gelmemişti. Bu sene daha çok ağlar ilginç ilginç konular çıkarır bize.

Aslolan Galatasaray'dır

Bu şenol güneş çok komik adam dün berabere kalınca su molasınk eleştirmiş. Geçen hafta antalyayı bedava penaltıyla yendikten sonra su molasını konuşmak aklına gelmemişti. Bu sene daha çok ağlar ilginç ilginç konular çıkarır bize.

Aslolan Galatasaray'dır

Yemin ediyorum ağlamaktan başka işi gücü yok

0fe52dc206936a1dbf7e307b65de4db1.jpg

Şenol Güneş 'in basın toplantıları

1)Eğer tinerciler yine bir hakem kararı ile yenmişler ise => O poziyonu görmemiş oluyor hiç

2)Eğer tinerciler yenilmiş ise => Çıkıp ağlıyor her yere bahane buluyor

Olum su molasını bahane etmek neyin nesi yav ? şu kasımpaşa 'yı şu haldeki kasımpaşa'yı yenemiyorsan susup oturmasını da bileceksin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt