Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Tolga formayı vermeyebilir Garry-Feghouli'nin yedeği olup sol beke de Asamoah gelip kadroyu değiştirmeyebilir Tudor

Aynen, Garry Feghouli'nin yedegi veya tersi ;)

Asamoah gelirse, ilk once yedek cikar, sonra yorulduklarinda Ndiaye veya Tolga'nin yerine oyuna girdigini gorursek sasirmayin

Herkesin aksine fener ts ve vardar maçını kazansın diyorum aksi durumda karışır bunlar ve radikal kararlar alırlar. Bir anda transfere yöneleceklerini düşünüyorum uefa filan takmaz aziz. Bu kadroyu korusunlar zaten hiç bir cacık olmayacak ozan topal josef ne la :D

TapaTalK

Katiliyorum renktas, bence Trabzon bu sene fbden daha ciddi rakip olacak, bu anlamda da fb en az beraberlik alsin bence de

nasri gecen sezon iyi oynamıstı sevillada 30 civarı maca cıkmıstı şahsen ben isterdim sol tarafa

adamlar sponsorla oyuncu aldı resmen

Selçuk o kadar çok para almasa harika yedek olur aslında son 20 dk için. En azından top saklayıp faul alma yeteneği var duran topu var ama maaş batırıyor işi.

1-2 puan kaybinda takimi karistirmaya baslayacagini dusunmesem bu fikre katilabilirim, bence Asamoah gelirse bir sekilde gonderilmeli

Dün akşam Gomis'in şutu Hakan Arıkan'ın kafasına gelseydi büyük ihtimal futbol hayatı bitecekti. Gol yemesi kendisi için hayırlı oldu

Son düzenleme:
anladigim kadar transferde baya bir degisim olacak.
1. mali durumumuz kotu oldugu icin FFP`den 1,2 yil transfer cezasi alabiliriz
2. Takimda bazi yerliler mutsuz (selcuk,sinan,yasin)
3. Takimda dusunulmeyin bazi isimler son iki haftada verdigi performansla takimda bende varim dedim (gary,linnes ve tolga)

Selcuk ve Sinan kesin gidecektir!!
asamoah, stoper ve bir forvet transferi kesin gozle bakiyorum ve ceza alacaksak bir kanat oyuncusuda alirlar

anladigim kadar transferde baya bir degisim olacak.
1. mali durumumuz kotu oldugu icin FFP`den 1,2 yil transfer cezasi alabiliriz
2. Takimda bazi yerliler mutsuz (selcuk,sinan,yasin)
3. Takimda dusunulmeyin bazi isimler son iki haftada verdigi performansla takimda bende varim dedim (gary,linnes ve tolga)

Selcuk ve Sinan kesin gidecektir!!
asamoah, stoper ve bir forvet transferi kesin gozle bakiyorum ve ceza alacaksak bir kanat oyuncusuda alirlar
Asamoah
stoper
sol kanat
yedekler

bunlar gelsin isterse 2 sene transfer yasagi gelsin sorun olmaz

Ne Selçuğu arkadaşlar siz iyi misiniz? Sizce o adam yedek kalmayı kendine yedirir mi? Bazı oyuncuları sadece sahada yaptıklarıyla değerlendirirsek çok büyük hata yaparız. Selçuk bu takımın kanser hücresidir. Bu kadar basit

XPERIA X

ligin en tehlikeli takimlarini geçiyoruz yalnız farkinda değiliz ama sivas,kayseri,osmanli ile bi 3 ay sonra falan yapsak daha zorlanirdik maclarda, zeminler baya kötü oluyor çünkü.. bence zor rakiplerdi.. maçtada ara ara hissettik bunu duran toplarda, kontralarda vs.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne Selçuğu arkadaşlar siz iyi misiniz? Sizce o adam yedek kalmayı kendine yedirir mi? Bazı oyuncuları sadece sahada yaptıklarıyla değerlendirirsek çok büyük hata yaparız. Selçuk bu takımın kanser hücresidir. Bu kadar basit

XPERIA X
tudor'un bu duruma müsade etmeyeceğini düşünüyorum. Selçuk diger yeni gelenlerlede iyi anlaşıyor sanırım gollerden sonra sarıldılar falan o ortam güzeldi yani. Selçuktan nefret ederim ben ama bu kadroda işler çeviremez bence...

ligin en tehlikeli takimlarini geçiyoruz yalnız farkinda değiliz ama sivas,kayseri,osmanli ile bi 3 ay sonra falan yapsak daha zorlanirdik maclarda, zeminler baya kötü oluyor çünkü.. bence zor rakiplerdi.. maçtada ara ara hissettik bunu duran toplarda, kontralarda vs.

Osmanli icin haklisin renktas ama kayseri ve sivasla kisin ortasinda oynayacagiz 2. Devre basinda

Osmanli icin haklisin renktas ama kayseri ve sivasla kisin ortasinda oynayacagiz 2. Devre basinda
o zamana kadar kadro daha fazla gelişecek ve tamamen oturmuş bir takim olacak ya rdasim ondan dedim. Tabi bu bir öngörü belkide çökeriz bilemem

Serdar Aziz: Galatasaray'a birşeyler vermek için çok çabalıyorum. Bugün bir pozisyonda sakatlık oldu ama önemli bir durum yok.

Yakında sakatlanir herturlu solak bir stoper bulmak lazım,monchi. Kapın ordan bi Leandro Castan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt